Zeytinburnu Belediyesi Meclisi'nin toplantısında, belediyenin 2008 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Zeytinburnu Belediye Meclisi, "6. Seçim Dönemi 1. Toplantı Yılı Nisan Ayı Toplantılarının 3. Birleşimi"ni Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantının en önemli gündem maddesini Zeytinburnu Belediyesi'nin 2008 Yılı Faaliyet Raporu'nun görüşülmesi oluşturdu.
Başkan 1. Vekili Özcan Doğan’ın yönettiği birleşimde, M. Ercihan Ekşi ve Cengizhan Bahçekapı 2008 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili olarak CHP Grubu adına görüşlerini bildirdi. Daha sonra Başkan Yardımcısı Aydın Çığrıkcı, 2008 Yılı Faaliyet Raporu için CHP Grubu adına yapılan eleştirilere cevap verdi.
Çığrıkcı’nın ardından kürsüye gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye’nin en borçlu belediyesi olarak devir aldıkları Zeytinburnu’nda son 5 yılda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile 1 milyar TL’ye yakın yatırım yaptıkların belirterek, “10 yıldan beri Zeytinburnu’nda çok büyük işlere imza atılmıştır” dedi.
Kendi döneminde yapılan icraatlar ile ilgili olarak bilgiler veren Başkan Aydın, “Sokaklarımızla Avrupa standardını yakaladık. Artık sokaklarımız geceleri de parıldamaktadır. Çağımızın en önemli silahı bilgiye önem vererek 5 adet Bilgi Evi açtık. Hizmete giren iki Kültür Merkezi ile ‘Zeytinburnu’nun kültür ve sanat merkezi olacağı’ şeklindeki sözümüzü yerine getirdik. Açtığımız parklar ile Zeytinburnu’nu yeşile doyurduk. Amatör takımlarımızın ve Zeytinburnuspor un her zaman yanında olduk. Gençlerimizin spor yapmaları için yeni tesisler açtık. Kültür alanında birçok etkinlikler düzenledik. Zeytinburnu sokaklarını güvenle dolaşılan modern mekanlar haline getirdik” diye konuştu.
Başkan Aydın’ın konuşmasının ardından Başkan 1. Vekili Özcan Doğan’ın Meclis’in onayına sunduğu Zeytinburnu Belediyesi 2008 Yılı Faaliyet Raporu, 12’ye karşı 23 oyla kabul edildi.

Zeytinburnu Belediye Meclisi, 2008 Yılı Faaliyet Raporu'nu Onayladı

ZBB


 

Editör: TE Bilisim