Mahmut Kocameşe
Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı...
İmar ve Şehircilik ile Fen işlerinden sorumlu...
Bir önceki görevi Kültür ve Turizm Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı...

Hurşut Bekaroğlu

Sosyal İşlerden Sorumlu Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu siyasete ilk olarak Ak Parti Çırpıcı Mahalle yönetim kurulu üyesi olarak başladı.

Daha sonra ise Mahalle başkanı Şafak Sak’ın iş yoğunluğu nedeni ile o zaman Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan yardımcısı olan Hüseyin Çetiner’in onayı ile İlçe başkanı Ahmet Dokumacı tarafından Çırpıcı Mahalle başkanı olarak atandı.

Uzun süre bu görevi başarı ile yapan Bekaroğlu daha sonra 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde Cumhur itifakı Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi olarak seçildi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy 15 Nisan 2019’da yaptığı açıklama ile Hurşut Bekaroğlu’nu Sosyal İşlerden sorumlu Başkan yardımcısı olarak atadığını belirtmesi ile görevine başladı.

Av. Saffet Öz

Uzun süre Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardıcmısı olarak görev yapan Av.Saffet Öz 2014 Mahalli idareler seçiminde Hem Zeytinburnu hem de İBB Meclis üyesi olarak seçildi.

Bir süre bu ünvanları ile Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Akabinde Murat Aydın’ın isteği ile Meclis üyeliğinden istifa ederek Bürokrat kadrosunda başkan yardımcısı olarak vazifesine devam etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçiminde Zeytinburnu Belediye başkanı olarak seçilen Ömer Arısoy bir önceki dönem başkan yardımcılarından sadece Av.Saffet Öz’ü kadrosuna dahil etti.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Av.Saffet Öz’e Hukuk, Ruhsat, Denetim ve Sağlık işlerinden sorumlu görevi verildi.

Sertaç Güleç

TOKİ’de strateji Geliştirme Daire başkanı iken,Ömer Arısoy’un Zeytinburnu Belediye Başkanı seçilmesinden sonra 15 Nisan 2019’da Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcısı olarak atandı.

Başkan Yardımcısı Sertaç Güleç’e bağlı olan birimler şu şekilde belirlendi: Mali Hizmetler, Bilgi İşlem ve Kültür İşleri

Osman Dinç

Yıllardır Zeytinburnu Belediyesinde Destek Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Osman Dinç 15 Nisan 2019’da Belediye başkan yardımcısı olarak atandı. Başkan Yardımcısı 'Osman Dinç"e bağlı birimler olarak da şunlar uygun görüldü ”Temizlik işleri , Zabıta ve Destek Hizmetler “

Editör: TE Bilisim