Zeytinburnu Çevre ve Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz ve yönetim Kurulu Üyeleri konser sonunda sanatçılar ve saz ekibine Fidan armağan etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

(İKÜ ) Kültür Etkinlikleri çerçevesinde,İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde ,Ezgi Çevirel 'in sunumu ile, TRT Saz Ekibi eşliğinde, Türk Sanat Müziği Devlet Ses Sanatçısı, koro şefi,hoca ,Recep Alper Çevirel ve İnce Sazın Solisti Ezgi Köker’in Muhteşem Türk Sanat Müziği Konserine İKÜ TSM Korosu ekibi,ve İKÜ öğrencileri ,Ortaköy Gönül Dostları TSM Korosu ekibi,( ZEYÇED ) Zeytinburnu - Çevre -Kültür ve Turizm Derneği Başkan,TC Çevre Beratı sahibi Ali Gündüz,Genel Sekreter Sefer Cengiz ,Genel Muhasip Psikolog Nurten Tozkoparan,Yönetim Kurulu Üyesi Necibe Uzun ,Oyuncu sanatçı Peri Tunusluoğlu,gazeteci sanatçı Fersan Özsavcı ,İşadamı Recep Akdağ,Osman Duman ve bir çok STK temsilcisi ve kalabalık bir halk topluğu katıldı.

Türk Müziği Devlet Sanatçısı, Recep Alper Çevirel ve Ezgi Köker, İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Sanat Merkezi’nde,TRT saz ekibinin de eşlik ettiği konserde ,Türk Sanat Müziğinin 19 eserini seslendirip, başarılı bir konsere imza atarak,salonu dolduran müzik severlere unutulmaz güzellikte bir gece yaşattı..

İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Sanat Merkezi’ndeki muhteşem konserdeki teşekkür konuşmasında,birlik-beraberlik ve sevgi mesajı veren Recep Alper Çevirel,Başta partnerim Ezgi Köker’e, TRT Saz Ekibi ile “ eşim, Ezgi Çevirel’e ,öğrencilerime, ve yanımızda olan ve salonu dolduran misafirlere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum dedi . Gecenin finalinde, konserin iki sanatçıların solo ve düetleriyle noktalanması, salonu dolduranlarca uzun süre alkışlandı.

Program sonunda, (ZEYÇED ) Zeytinburnu Çevre - Kültür ve Turizm Derneği Başkanı,TC Çevre Beratı Sahibi Ali Gündüz ve Yönetim Kurulu üyelerince ,sanatçı Recep Alper Çevirel,sanatçı Ezgi Köker,sunucu Ezgi Çevirel ve TRT Saz Grubuna “ Kara Selvi Fidanı” armağan edildi. ,Zeyçed Başkanı Gündüz konuşmasında “ Biz sevgimizi sanatçılarımıza fidan vererek gösterdik.Sizler de sevdiklerinize,özel günlerde , hediye yerine FİDAN armağan ederseniz,özel günlerin hem sevgi ,hem de duyarlılık sergileyeceğini, “ FİDAN “ hediyeler sayesinde, sevginizi anlatıp,bir fidanın yeşermesine ,toprakla buluşmasına da vesile olacaksınız ” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim