Klinikte anlaşmalı sigorta şirketleri ile hiç bir ücret ödemeden tedavi olmak mümkündür. Klinik plastik cerrahi alanında oldukça ilerleme kaydetmiş bir kliniktir. Uzman hekimler tarafından güler yüzlü personel ile hizmet verir. Tedavi aşamasından önce hasta ile yüz yüze yapılan görüşme ve detaylı muayene sonucu hangi işlemin uygulanacağına karar verilir. İşlem sonrası kontroller yine klinikte yapılır. Yüz gençleştirme yöntemleri arasında en çok uygulanan yöntemdir.

Örümcek ağı Estetiği Avantajları Nelerdir?

Ameliyatsız ve ağrısız bir yöntemdir. İşlem sonrası hasta hemen normal hayatına dönebilir. Örümcek ağı uygulaması risk içermez ve kırışıklıklara hemen etki eder. Özel ipler ile deri altından yüz germe işlemi yapılır. İşlem lokal anestezi altında yapılır. İpler zaman içinde erime yapacağı zaman belli aralıklarla işlem tekrarlanır. Aynı zamanda ciltte kolajen üretimini de arttırır. Bu işlem ile gerdirme yapılır. Cilt daha toplu ve genç görünür. Klinikte aynı gün örümcek ağı estetiği yapılır ve kişi taburcu edilir.

Göz Kapağı Estetiği

Göz kapağı gözü koruyan bir dokudur. Göz kapağı düşüklüğü doğuştan olabilir. Böyle durumlarda uygulanmalıdır. Bu sayede daha canlı bakışlara sahip olabilirsiniz. Klinikte göz kapağı estetiği için lazer yöntemi uygulanır.

Ameliyat Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Göz kapağı ameliyatı basit bir ameliyattır. Ameliyattan sonra 2 gün boyunca göz yorulmamalıdır. Enfeksiyon açısından makyaj yapılmamalıdır. Göz kapağında oluşan morluklar bir hafta içinde düzelir. Bir hafta kadar güneşten korunmak için güneş gözlüğü kullanılmalıdır. Bir hafta içinde yüksek yastıkta yatılması gerekir. Ameliyat sonrası yapılan rutin kontroller yine klinikte ameliyatı yapan doktor tarafından yapılır. Klinik hasta haklarına saygılı, insan sağlığını koruyarak tedavi planlayan bir kliniktir.

Daha Fazlası İçin İlgili Link Ziyaret Edebilirsiniz:

Editör: TE Bilisim