Münevver Karabulut'un hikayesini beyaz perdeye yansıtacak Yapımcı Melih Göğebakan, Ceyhan'daki Garipoğlu ailesinin fabrikasından geldiklerini söyleyen bazı kişilerin, filmin yapılmaması karşılığında para teklif ettiklerini öne sürdü.

Bir basın toplantısı düzenleyen Göğebakan, çekimlere 02 Eylül'de başlayacakları filmi neye mal olursa olsun bitireceklerini söyledi... Filmin gelirleriyle Bolu'da bir okul yaptıracaklarını da belirtti.

SPONSORLUK SANDIM, FABRİKADAN GELMİŞLER

Adana'daki çalışmaları sırasında 2 lüks araçla 4 kişinin kendisini ziyaret ettiğini belirten Göğebakan, "Gelenlerin sponsorlukla ilgili görüşeceklerini zannettim. Şahıslar filmden vazgeçmemiz halinde bu zamana kadar yaptığımız 82 bin TL'lik harcamayı karşılayacaklarını söylediler. Kendilerine kim olduklarını sorduğumda 'Ceyhan'daki Garipoğlu ailesinin fabrikalarından geldiklerini söylediler. Ben de 'bir düşünelim' diyerek gelenleri gönderdim. Biz neye mal olursa olsun, ne kadar tehdit alırsak alalım bu projeden vazgeçmeyeceğiz. Biz artık bu projeyi bir namus meselesi olarak görüyoruz. Ve bu projeyi tamamlayacağız." şeklinde konuştu.

Basın toplantısında filmle ilgili ilk bilgiler de aktarıldı... 

2 Eylül'de motor denecek... 17 oyuncuyla prensipte anlaşıldı. Göğebakan, "Bunların hepsi tanınmış, çok saygın oyuncular. Hepsi teklifimizi severek memnuniyetle kabul ettiler. Müzik dünyasından ünlü birisi de var. Filmde dedektif rolünü oynayacak" dedi ama sır vermedi....

CEM'İ YABANCI BİR OYUNCU CANLANDIRACAK

Münevver'i Yasemin Balık canlandıracak. Cem'i ise yabancı bir oyuncu oynayacak. dedi. Filmin bütçesinin şimdilik 4.5 milyon dolar olduğunu hatırlatan Göğebakan şöyle konuştu: "Filme yabancılardan yoğun ilgi var. Onlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Bütçe çok yükseklere de çıkabilir. Bununla beraber yabancı 3 yönetmenin filmde adı geçiyor. Ancak biz Türkiye'de çok ünlü 2 yönetmenle görüşüyoruz. Biz yönetmenin Türk olmasını istiyoruz." dedi.

Filmde Münevver'in iç dünyasını yansıtacaklarını ifade eden yapımcı Göğebakan, aile ile çok yönlü diyalog halinde olduklarını, ailenin her konuda kendilerine yardımlarını esirgemediklerini kaydetti. Filmi 90 günde tamamlamayı planladıklarını belirten Göğebakan, elde edilecek gelirle Münevver adına Bolu'da 8 derslik bir okul inşaa ettireceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim