Esenyurt Kültür Merkezînde düzenlenen program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, dernek yöneticilerine ödül takdimi ile devam etti.

Semerkand Vakfına bağlı Edep Sanat Eğitim ve Kültür Derneğinin düzenlediği programda Dr. Mustafa Bahadıroğlu’nun sohbet ve yapmış olduğu konuşma ile devam etti.Semerkand Vakfı Medya Gurup Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu İslami yaşam ve Semerkand Vakfı çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Bahadıroğlu, Esenyurt ’ta yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı ve sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket takdim etti. Başkan Kadıoğlu, Edep Sanat Eğitim ve Kültür Derneğinin çalışmalarını başarılı bulduğunu,bundan sonrada daha güzel faaliyetler yapacaklarını düşündüğünü söyledi.

Semerkand Vakfı Esenyurt Şube Başkanı Abdullah Gökçe, 20 yıldır vâkıfa hizmet eden AK Parti’den Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı AbdulkahharArvasi’ye ödülünü vererek başarıdiledi. Arvasi’nin çalışkan ve başarılı bir kişiliği olduğunu berten Abdullah Gökçe, kendisini desteklemeye devam edeceklerinisöyledi.
Edep Sanat Eğitim ve Kültür Derneği ödül töreni, Hasret ilahi gurubunun seslendirdiği eserler ile devam etti.

 
Editör: TE Bilisim