Kulübün geleneksel etkinliklerinden olan Nostaljik Günler etkinliği, 16-17 Nisan'da üniversitenin Davutpaşa Kampüsü'nde Elektrik-Elektronik Fakültesi'nde gerçekleşecek.

Etkinlikte 90’lara, 2000′lere ve nice nostaljik yıllara damgasını vurmuş birçok ünlü isim ağırlanacak. Öğrencileri çocukluk yıllarına döndürerek maziyi yeniden yaşatmayı amaçlayan etkinlikte o dönemlerde oynanan oyunlar, dinlenen şarkılar, izlenen diziler tekrar canlanacak. Ayrıca etkinliğe özel olarak hazırlanacak olan çekilişler sonunda yine o dönemlere ait sürpriz hediyeler de öğrencilere verilecek.

Dönemin popüler dizilerinden Çılgın Bediş'in Bediş'i Yonca Evcimik, dizinin Oktay'ı Cenk Torun, Lise Defteri'nin unutulmaz isimlerinden Sarp Levendoglu ve Akasya Asıltürkmen, 80'ler dizi oyuncularından Faruk Sofuoğlu, Berat Yenilmez, Onur Dilber etkinliğe katılacak olan isimler.

İki gün, iki oturum şekilde gerçekleşecek olan etkinlikte aynı zamanda dönemin oyuncakları, müzikleri, yiyecek ve içecekleri ile birlikte gördükçe öğrencileri geçmişlerine götürecek olan eşyalar da sergilenecek.
Detaylı bilgi için: www.yildizik.com/nostaljik
Editör: TE Bilisim