Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Halk Günü’nde, vatandaşların büyük bölümü, sağlık sorunları, iş, eğitim ve ulaşım gibi konularda destek isterken, ilköğretim öğrencileri röportaj yapmak, kimi vatandaşlar da işyeri açmak, sıra gecesi düzenlemek için yardım istedi.

Başkan Uzun: “Halkımızdan kopmadan, çok çalışarak sorunları çözeceğiz.”

İlçe olarak nüfusu ve sınırları genişleyen Beylikdüzü’nün sorunlarına çözüm bulmak için kolları sıvayan Beylikdüzü Belediyesi Yönetimi, düzenlenen ilk Halk Günü’nde birbirinden ilginç isteklerle karşılaştı.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Halk Günü’nde yardımcıları Tahir Sert, İsmail Yalçın ve birim müdürleri ile  birlikte Meclis Salonu’na gelerek salonu dolduran vatandaşları tek tek dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “daha çok çalışacağız. Halkımızdan kopmadan, her zaman sizlerle birlikte olarak, zaman içinde tüm sorunları çözüme kavuşturacağız. Sekizden beşe kadar çalışarak sorunları çözemeyiz. Mesai saatlerini düşünmeden, işimiz neyi gerektiriyorsa öyle çalışacağız” dedi.

Beylikdüzü’nün her noktasından gelen her yaştan vatandaşların oluşturduğu katılımcıların istek ve dileklerini dinleyen Başkan Uzun, bir vatandaşın “Urfa sıra gecesi yapmak istiyoruz. Bize yardımcı olun” sözlerini gülümseyerek karşıladı. Başkan Uzun, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ilköğretim öğrencileri ile fotoğraf çektirip, sorularını cevaplandırdı.

Editör: TE Bilisim