E-ticaret odaklı yeni nesil teslimat servisi Pit Start, yapılan anlaşma kapsamında, Evidea müşterilerinin satın aldıkları ürünleri tercihlerine göre, istediklerinde 6 saat içerisinde ve güvenle teslim edebilecek. Hızla yaygınlaşan internetten alışveriş kavramı ve bu yönde değişen tüketici ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere hizmete giren Pit Start, geleneksel teslimat yöntemlerinden farklı olarak, Pazar günleri de olmak üzere 7/24 ve aynı gün içerisinde teslimat gerçekleştiriyor.

Pit Start Ceo'su Ferhat Özkurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Türkiye'nin en önemli e-ticaret firmalarından biri olan Evidea gibi vizyoner bir kuruluş ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. Teslimat sistemimiz, kurye ekibimiz, yeni nesil tüketicinin özellikle ihtiyaç duyduğu hız ve güveni sağlamak üzere kuruldu. Günde 4000’den fazla sipariş girenEvidia’nın müşterileri, paketlerinin nerede olduğunu harita üzerinden takip edebilecekler. Amacımız zamanında ve güvenli teslimat yapabilmek.” dedi.

Evidea Kurucu Ortağı Timur Tandoğar bu işbirliği ile ilgili olarak; 10.000 m2’lik depomuzda, toplam 200 kişilik ekibimizle her şeyin kusursuz olması için çalışıyoruz. Alanında lider bir marka olarak birçok yerli üreticinin de yer aldığı ürün gamımızda kendi markalarımız ile de Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyoruz. Ürünlerimizin teslimat güvenliği ve tam zamanında yerine ulaşması bizim için çok önemli. Pit Start'ın teknolojik alt yapısına ve ekibine güveniyoruz." şeklinde konuştu.

Pit Start Hakkında

Pit Start bir Postacı İletişim ve Lojistik Hizmetleri Anonim Şirketi İştirakidir… 1999-2016 yılından bu yana sektörde 16 yıldır faaliyet gösteren Postacı deneyimi ile kurulan yeni nesil teslimat uygulaması Pit Start, sektörün ihtiyaçlarına cevap olarak kuruldu.Finans sektöründe uzmanlaşan vekurumsal firmalarla çalışan Pit Start, İstanbul ağırlıklı olmak üzere Türkiye'nin her bir noktasına müşterinin istediği zaman dilimi içinde ve güvenle teslimat hizmetisunuyor..

Tüm teslimatlarını,internet ortamında kendi adına yazdırdığı"Postacı Online" yazılımı ile kayıt altına alan ve her an rapor verebilen Pit Start’ın Google Play Store’da uygulaması bulunuyor., Teslimatlarını, kuryelerine verdiği android işletim sistemli akıllı telefonlar üzerinden takip eden ve teslimatları telefon ekranına imza alarak gerçekleştiren Pit Start, araçlarının tamamını online olarak araç takip sistemleri ile takip ediyor.. Pit Start 200'den fazla çalışanı ile hızla büyüyen esnek ve dinamik bir hizmet şirkedir.

http://www.pitstartt.com/

Evidea Hakkında

Evidea, eviniz için tüm ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz Türkiye'nin en büyük mobilya ve ev dekorasyon ürünleri sitesidir. Dünyanın önemli yatırımcılarından Tiger Global Management fonu ile ortaklık yapısını genişleterek Türkiye'nin ilk beş e-ticaret sitesi içerisinde yer alıyor. Evinizin şıklığı ve konforu için birbirinden farklı kategoride ürünleri, en uygun fiyatlarla sizlere ulaştırmayı ilke edinen, mobilya ve ev dekorasyonu alanında Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesi. Evidea zaman içerisinde yüzlerce yerli üretici ile kurduğu ortaklıklarla, eviniz için en şık, en konforlu ve birbirinden farklı kategorideki ürünleri gerek tasarlatıp, ürettirerek; gerekse en uygun fiyatlarla tedarik ederek sizlere ulaştırıyor. Üstelik yüzde yüz yerli üreticilerle yaptıkları özel anlaşmalar ile en uygun fiyat garantisini de sunuyor.

Editör: TE Bilisim