2014 yerel seçimlerinden AK Parti’den 24’ncü sıradan belediye meclis üyesi olarak seçilen Murat Cebecioğlu’nun milletvekilliği adaya adaylığı için başvuru yaparak meclis üyeliğinden istifa etmesiyle, 25’nci sırada bulunan Başkan Danışmanı Abdurrahman Teymur meclise girmeye hak kazandı.

Esenyurt Belediyesi meclis salonunda düzenlenen rozet takma programı ile Abdurrahman Teymur resmen meclis üyesi oldu. Törene, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda konuk katıldı.

TEYMUR, “ ALLAH HAYIRLI İŞLER YAPMAYI NASİP ETSİN”

Yoğun bir katılımla belediye meclis üyesi mazbatasını alan Abdurrahman Teymur meclis kürsüsünden konuşma yaparak duygularını ifade etti. Teymur, “ Böyle mutlu bir günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, belediye başkanıma ve ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu görevde devletimize, milletimize ve Esenyurtumuza Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu iki dönemdir beni yalnız bırakmadı her zaman yanımda oldu. Ben Vanlıyım ve belediye başkanımız özellikle Van depreminde oraya büyük hassasiyet göstermiştir. Bizzat Van’a gitmiş ve oradaki hemşerilerimize büyük destek ve yardımları olmuştur. Bugün sizlerle hep birlikte meclis üyeliği görevini almak bana son derece mutluluk vermiştir” dedi.

KADIOĞLU, “FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında Abdurrahman Teymur’u tebrik etti. Başkan Kadıoğlu, “ Abdurrahman Teymur, Esenyurt Belediyesi AK Parti meclis üyeliği mazbatasını aldığı için bugün bu sevincini dostlarıyla paylaşmak istedi. Kendisinin çok arzu ettiği bu görevde çok faydalı olacağına özellikle Vanlı ve doğulu hemşerilerimize iki dönemdir, başkan danışmanı olarak ilgileniyor ve yardımcı oluyor. Bundan sonra yine aynı hizmetlerine meclis üyesi olarak daha bir şevkle yapacağına inanıyorum. Kendisini tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.

DEĞER, “MECLİSTE BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Kadıoğlu sonrasında AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer söz aldı. Değer, “ Abdurrahman beyin meclis kadrosuna dâhil olmasından dolayı çok mutluyum. Bizim ilk planlamamızda da kendisinin meclise girebileceğini düşünüyorduk. Fakat beklediğimizin biraz daha altında meclis üyesi oldu. Abdurrahman Teymur, çevresinde sevilen biri ve çok etkin bir kişiliği var. Bu sebeple kendisine hayırlı olsun diliyorum. Meclis kadromuzdan istifa ederek milletvekilliği düşünen Murat Cebecioğlu kardeşimize de başarı diliyorum” dedi.

Konuşmalar ardından yeni meclis üyesi olan Abdurrahman Teymur’un meclis üyeliği rozeti AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer takdim etti.

 
Editör: TE Bilisim