Florya Hak Evrensel Hatay Sofrası’nda düzenlenen iftar yemeğine Remzi Yedikardeş’in eşi, çocukları, kardeşleri, dünürleri ve diğer yakınlarının yanı sıra Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ve ailesi, Bahçelievler Kaymakam Vekili ve İstanbul Vali Muavini Osman Ateş ve ailesi, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Canbaba ve ailesi, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) soyundan gelen Dünya Seyyidler ve Şerifler Kültür ve Araştırma Derneği Genel Başkanı Seyyid Hüseyin Ağaçkıran, Çapa Eğitim Kurumlarının kurucusu Maksut Konyar ve eşi, Gazeteci-Yazar Müslüm Aktürk, sanatçı Recep Cinisli, MARVA Müdürü Yüksek Mühendis Engin Palancı ve ailesi de katıldı.

BABALAR VE DOĞUM GÜNÜ BİR ARADA

Bu arada, çocuklarının hazırladığı sürpriz Remzi Yedikardeş’i oldukça mutlu etti. Hem babalar günü hem de doğum günü nedeniyle çocuklarının hazırladığı yaş pastayı keserek eşine ikram eden Remzi Yedikardeş, “Çocuklar evlenip yuvadan uçunca haliyle evde hanımla başbaşa yemek yiyoruz. Bu nedenle bayramları, ramazanları ve böylesine özel günleri fırsat bilim çocuklarımızın yanı sıra bu kez torunlarımızla da bir araya geliyoruz. Tabii zaman zaman da bu daireye yakın akrabalarımızı ve dostlarımızı da katıyoruz. İşte böyle bir düşünce kapsamında bu akşam bir araya geldik” dedi.

Birlikte sofrada olmanın berekete vesile olduğunu hatırlatan Yedikardeş, “Yüce Rabbim, bu birlikteliğimizi daim etsin, bütün İslam Alemi’ne huzur versin” şeklinde konuştu. Remzi Yedikardeş, iftar yemeklerine katılan davetlilere de ayrıca teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim