Hekimoğlu Süleyman Özcan'dan  Sağır ve Dilsiz Dünya'ya mesaj 

İnsanlık ölüyor :(

İnsanlar ölüyor :(

Vicdanlar can çekişiyor!

Dünya sadece izliyor,

Çünkü vicdanlar sağır...

Haydi Süleyman bağır (!)

Müslümanlar olmuş sağır!!!

yazan yazarımız Hekimoğlu Süleyman, Ortadoğu da akan kana ve buna sessiz kalan İslâm alemine adeta ateş püskürerek tepki gösterdi. Yazarımız daha sonra bu eylemini WhatsApp mesajı ile tüm arkadaşlarına yolladı ve mesaj imtiyaz sahibimiz Hüseyin Çetiner'inde cebine düştü. Yazarımız bu eylemi için gece geç saati beklemesinin de altında yatan amacı ikinci mesajıyla anlatmaya çalıştı. Gece günü tamamen örterken, yazarımız yaptığı bu eylemini saatler 12:30'u gösterirken ikinci bir WhatsApp mesajıyla dahada anlamlı hale getirdi. Mesajda; "Kusura bakmayın, uydurma hadisler, temelsiz sözlerle değil, sessiz bir çığlıkla sizi rahatsız ettim, Facebook'tan, buradan sizle paylaştım, belki kör vicdanlarımızı iyileştirir, islam aleminin halini görmemize vesile olur.

Elimden bu geldi, birde dua ,bu mesajımı bu saatte bilerek yolladım, eminim içinizden rahatsız olanlarınız oldu. Halepte, Orta Doğu da, boyunca cansız yatan çocuklar, kadınlar sizi bu mesaj kadar rahatsız ediyor mu merak ettim. Saygılarımla 
Hekimoğlu Süleyman Özcan" yazıyordu. Bu mesaj ve eylem kısa sürede dikkatleri çekmeyi başardı. Bu eylemi sosyal medya da ilgi odağı oldu.

Yüzlerce twitter, facebook ve sosyal medya kullanıcısı tarafından defalarca paylaşıldığı görüldü. Yazarımızın bu bireysel eylemini kutluyor ve sizlerle paylaşarak katkı sunmayı arzuluyoruz. Bizimde temennimiz birlik ve beraberliği minimize olmuş İslam aleminin yeniden birlik ve beraberlik ruhuna gitmesidir .

Yazarımız Hekimoğlu Süleyman'ın bu bireysel eylemi, benim elimden ne gelir, ben ne yapabilirim ki diyen herkese yol gösterici olabilecek cinsten. Akan kan dinsin başta ülkemize ve ortadoğuya tez zamanda huzur ve güven gelsin. Ayrıca bu sabah Kayseri yapılan intihar eyleminde ölen askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diler, terörü ve teröristleri nefret ve şiddetle kınıyoruz. Milletimizin başı sağolsun, vatan sağolsun...


Kaynak :  İstanbul Times Haber Ajansı (;İTHA)
Editör: TE Bilisim