Beylikdüzü Belediyesi’nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği yemekte, kentte yaşayan engelli vatandaşlar biraraya gelerek, eğlenceli bir gün geçirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren İstanbul Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) Ritm Grubu’nun müziğiyle renk kattığı yemekte, çocuklar için de puzzle yarışması düzenlendi.
 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun: “Beylikdüzü’nde herkes için yaşamı zorlaştıran engelleri kaldıracağız.”

Beylikdüzü Belediyesi’nin Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği yemekte,  kentte yaşayan engelli vatandaşlar birlikte eğlenceli vakit geçirdi.
Gürpınar Balıkçı Kenan Tesisleri’nde gerçekleşen yemekte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren İstanbul Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) Ritm Grubu’nun hareketli müziği eşliğinde dans eden engelli vatandaşlar, yaşam sevincine hiçbir şeyin engel olamayacağını ifade ettiler.
Yemek öncesinde konuklarına kırmızı karanfil hediye eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yerel yönetim olarak yaşamı kolaylaştırmak, daha iyi ve güzel bir hale getirmek için çaba harcadıklarını belirtti. Başkan Uzun, “Beylikdüzü’nde herkes için yaşamı zorlaştıran engelleri kaldıracağız. Kentimiz için çalışırken, yeni projeler üretirken sizlerin de görüşlerini alacağız. Beylikdüzü’nü birlikte yöneteceğiz” dedi.
Bedensel Engelliler Derneği (BEDER) Başkanı Ersoy Yılmaz Diniz de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli çabasıyla çıkan Özürlüler Yasası’nın, engelliler için önemli kazanımlar sağladığını kaydederek, Beylikdüzü’nde yerel yönetimin de desteğiyle engelliler için faydalı çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.
Engelli ve ihtiyaç sahibi bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edilen yemekte, puzzle yarışmasında dereceye giren çocuklar da madalya ile ödüllendirildi.

Editör: TE Bilisim