İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beşiktaş Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilerin Sultanahmet bombacısı ve okulların yarın da tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili sorularını yanıtladı.
Sultanahmet bombacısının kimliğiyle ilgili soruya Şahin, "Sayın Bakanımız zaten açıklama yaptı. Gelişmeler oldukça sayın Bakanımız açıklama yapacak" karşılığını verdi. Cuma günü için okullarda kar tatili olup olmayacağı sorusuna da yanıt veren İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Şu ana kadar ki tatillerimizi meteorolojik verilere göre yaptık. Bugünkü tatil gerekçemiz mevcut kar yağışından ziyade, küreme ve temizleme çalışmalarının sokak aralarında özellikle aksama ihtimaline karşın, don ve buzlanmadan mütevellit bir takım sıkıntılar yaşanmaması için tatil kararı aldık" diye konuştu.
AKSAMAMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ 
Vali Şahin, "Yarınla ilgili bir değerlendirme yapacağız, çok olağanüstü bir durum görünmüyor. İnşallah yarın açık tutmaya çalışacağız okulları. Ama meteorolojik verilerde bir değişiklik olursa, onu da sizlerle paylaşacağız" şeklinde konuştu.
Araya giren Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, "Oğlum mesaj atmış, tatil var mı diye soruyor" dedi. Vali Şahin bunun üzerine, "Çocuklarımız tabi tatilden çok mutlu oluyorlar. Ama biz çocuklarımızın eğitim öğretim hayatının aksamaması için her gün öğrenecekleri yeni bilgilerden geri kalmamasını önemsiyoruz" karşılığını verdi.
ÇOCUKLAR TWİTTERDA ZEKİ ESPİRİLER YAPIYORLAR
Twitter üzerinden kendisine yazılanları da değerlendiren Şahin, "Gençlerimiz çok esprili, çok zeki nükteler yapıyorlar. Bazen cevaplayamayacağınız derecede zeka ürünü espriler yapıyorlar" dedi.
Başbakanın plaketle ilgili düşüncesine katıldığını ve belediye başkanı olduğundan beri hiç plaket vermediğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Vali Şahin'e Atatürk'ün Beşiktaş günlerini anlatan "Güle Güle Çocuklar" adlı kitabını hediye etti.
DHA  
Editör: TE Bilisim