Kapının kesilmesiyle kurtulan ve parmaklarında kırıklar oluşan küçük çocuk, hastaneye kaldırıldı.
Üsküdar'da, oynarken okul kapısına parmakları sıkışan küçük çocuğu itfaiye kurtardı.
 
Olay dün akşam saat 17.30 sıralarında Üsküdar Selami Ali Mahallesi, Selami Ali İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İlköğretim okulu öğrencisi Emir K.(12) arkadaşlarıyla bahçede oyun oynuyordu. Bu sırada açık bırakılan bahçe kapısı, esen rüzgarla kapandı. Bu sırada parmakları kapıya sıkışan küçük çocuk, acı içinde kıvranmaya başladı.
 
Arkadaşlarının kapıyı açmaya çalışması sonuç vermeyince durum okul görevlilerine bildirildi. Görevlilerin de çabaları sonuç vermeyince itfaiyeden yardım istendi. Bu sırada olayı duyan Emir'in annesi ve anneannesi telaşla okula geldiler. Gözyaşları içerisinde oğlunun elini tutan anne , sözleriyle oğluna moral vermeye çalıştı.
 
Küçük Emir acı içinde kıvranırken itfaiye kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri, demir kesme makaslarıyla kapıyı açmaya çalışırken kopan parçaların çocuğa zarar vermemesi için yoğun çaba harcadı . Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından bahçe kapısını kesmeyi başaran itfaiye ekipleri küçük Emir'in parmaklarını sıkıştığı yerden kurtardı.
 
Olay sonucu 4 parmağının kırıldığı öğrenilen küçük Emir, daha sonra ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi .
 

Emir'in arkadaşları , ''Rüzgar esince eli kapının arasına sıkışmış. Okul görevlisi de geldi ama kapıyı açamadık" diye konuştular.  

Editör: TE Bilisim