Özcan Özkul’a hemşireden hakaret Güvenlik Personelinden darp

Gazetemize açıklama yapan Özcan Özkul şunları söyledi “Aniden rahatsızlanan babamı   Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesine götürdüm. Babamı yatıracakları sedye üzerine serilen çarşaf’ın kanlı olduğunu gördüğüm zaman bu kanda bulaşıcı bir hastalık olabilir mümkün ise kanlı olmayan başka bir çarşaf ile değiştirmelerine hemşire hanımdan rica ettim. Bu talebim karşısında hakarete uğradım.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber   

 Hemşire hanıma bu yapılanın hijyen kurallarına uygun olmadığını izah etmeye çalışırken birden güvenlik personelinin kolumdan tutarak beni çekiştirerek darp etmeye başladılar. Bunun üzerine emniyet güçlerini arayarak şikayet çi oldum dedi.”   

Başhekim Prof.Dr.Sedat Altun’u aradık telefonumuza bakmadı

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi ile ilgili son dönemlerde haber ihbar hattımıza onlarca şikayet geliyordu. En son olarak da Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkan yardımcısı ve Sosyal İşler Birim başkanı Özcan Özkul’un başına gelen talihsiz olaydan sonra Yedikule Göğüs Hastanesi ile alakalı gelen şikayetleri masaya yatırdık.

Kapasitesinin üstünde hasta bakmanın getirdiği sıkıntıları yaşadığını bildiğimiz Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde çalışan hemşire ve diğer görevlilerin son dönemlerde  hasta ve yakınlarına karşı kaba ve saygısız davranışlar içinde olmalarının gerekçesini sormak üzere telefon ile ulaşmak istediğimiz hastanenin başhekimi Prof.Dr.Sedat Altun ısrarlı aramalarımıza rağmen cevap vermedi.

Özcan Özkul’un hak etmediği bir muameleye maruz kaldığını derin  üzüntü ile öğrendik. Baba Yakup Özkul’a sağlığı için Özcan Özkul’a da aldığı darptan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yakup Özkul Yedikule Göğüs Hastanesi 7.Klinikte tedavi görüyor.

Haber Servisi : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim