Gün Gelecek  İstanbul Times Bir Dünya Markası Olacak 

İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner 06.07.2015 tarhinde başayacak reklam kampanyası için şunları söyledi "6 Şubat 2008 de ilk sayısnı çıkardığımız gazetemiz ile yayın hayatına başladığımız gün hedefimiz bir dünya markası oluştrumak olduğunu  ifade etmiştik. Kuruluş günümüzden bu yana çok yol aldık. 

Bugün İstanbul Times Gazetemiz'de,www.istanbultimes.com.tr haber portalımızda,www.istanbultimes.tv de,İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) ile servis ettiğimiz haberlerimiz ile yüzbinlerce kişiye ulaşıyoruz.

Bu hedef kitlemizi milyonlar seviyesine çıkarmak için ilk etapta 10 radyo kanalı ile anlaştık. İlk reklamımız Türkülere Gönül verenlerin Radyosu sloganı ile başarılı yayınlar yapan Medya FM olacak.

Sabah 7.00 da başlayacak reklamlarımız gün içinde sayısız kereler yayınlanacaktır. Bizlere gerekli kolaylıkları yapan Medya FM imtiyaz sahibi Turan Canikli ve reklam sorumlusu Fatih Dal'a teşekkür ederim" dedi. 

Sizde www.istanbultimes.com.tr yi tıklayın bir de haberi bizim gözümüzle takip edin  

Eğilmeden,bükülmeden  özgür ve tarafsız haber çalışmaları ile her kesimin dikkatini çeken www.istanbultimes. com.tr haber portalı  ve İstanbul Times Gazetesini takip edin cesur haberler ile buluşun. 

Yayın Grubumuza Ulaşmak İçin Arayınız

İstanbul Times Yayın Grubu 
ÇETİNER RADYO TELEVİZYON GAZETECİLİK YAYINCILIK ASN.TİC.AŞ.
TEL:0212-415 82 05  E-mail: [email protected] 


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim