Taziye dilekleri iletildikten sonra GÜNDEM’in konuğu oldu

Özgür Karabat taziye dileklerini ilettikten sonra Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times Tv ‘de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programının konuğu oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Sayın vekilim öncelikle hayırlı olsun Meclis ve Ankara’y nasıl buldunuz

Tabi daha önce defalarca Ankara’ya gidip gelmiş birisiyim. Ancak Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve başkanlık yaptığı bir yere 98 sene sonra gidip görev yapmak heyecan verici. Yeminimizi yaptık. Aynı zamanda partim bana CHP Grubunda görev verdi. Halkımızın yararına olan bir şekilde görev yapacağız.

Peki Başkanım siz 2014 CHP Başakşehir Belediye başkan adayı idiniz yerel yönetim çalışmalarını biliyorsunuz Genel Başkanınız Kılıçdaroğlu 24 Haziran seçiminin ertesi gün Yerel yönetim seçimlerinde İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağız demişti siz ne düşünüyorsunuz ?

Evet ben de genel başkanımızın düşüncesine katılıyorum. CHP’nin şu an İstanbul’da 15 tane ilçe belediye başkanlığı var. Halk artık kendisinden uzaklaşan AKP’li başkanları değiştirmek istiyor.

İşte İstanbul ve Ankara‘da AKP’den başkanlığı alacak olan tek parti bizim partimiz olduğunu bir çok kimse söylüyor.

Bir senedir genel merkezimiz yerel yönetim seçimleri için kafa yoruyor. Yapacağımız güzel bir çalışma ile Genel bakanımızın dediği gibi İstanbul ve Ankara’da seçimleri alacağımıza benden gönülden inanıyorum şeklinde konuştu.

Özgür Karabat Ankara’ya taşınacak mı ?

Seçildiğim bölgeden kopmamak için evimi Ankara’ya taşımayacağım. Aynı zamanda Partimizin grubunda da bana görev verildi. Meclis toplantısı ve Parti grup çalışmalarımız olduğu zaman Ankara’ya gidip geleceğim. Bugün kadar olduğu gibi bundan sonrada hep halkın içinde olacağım dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim