İstanbul Valisi Muammer Güler yeni görevine uğurlandı

Valiler kararnamesinin resmi gazetede yayımlanmasıyla, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı olan İstanbul Valisi Muammer Güler, İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde verilen bir yemekle uğurlandı. Uğurlamaya katılanlar arasında Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İOSB başkanı Nuri Konak ve bir çok heyet yetkilisi bulundu. 

 İkitelli Organize Sanayi bölgesi Başkanı Nuri Konak yaptığı konuşmada, Güler’in Bugüne kadar hem İstanbul’da hem de İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde, aldığı görevler ve yaptığı katkılar nedeniyle kendisine teşekkür etti. 

7,5 yıldır valilik görevini üstlenerek, İstanbul’a en uzun süre hizmet eden valilerden biri olan Muammer Güler, “4,5 yıl da İOSB de görev aldım. Türkiye’de birçok kavgalar oldu fakat en önemli kavga; iş yapmak isteyenlerle, iş yaptırmak istemeyenler arasındaydı; ne mutlu ki ben hep iş yapmak isteyenlerin yanında yer aldım. Siz de öyle olun, samimiyetle yapılan her iş değerli olmuştur” diye konuştu.

 İOSB başkanı Nuri Konak Organize Sanayi Bölgesinin anahtarını Muammer Güler’e takdim ederken Güler: “Artık Türkiye’nin en zengin insanıyım. İkitelli Sanayi Bölgesinin anahtarı bende” diyerek espri yaptı.Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal’da Vali Güler’e, Gelişim Akademisi öğrencilerinin yaptığı el yapımı hediyeyi verdi.

Güler hediyeyi alırken; “Başakşehir’de kuracağımız mesleki eğitim yerleri Başakşehir ilçesi için çok faydalı olacak ayrı bir önem arz edecektir” dedi. Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can ve Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a İOSB’ye verdikleri destekler için teşekkür eden Güler daha sonra heyetle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi ve yemek yedi. Başarı dileklerini kabul eden Güler yeni görevine uğurlandı.

Editör: TE Bilisim