Edirne'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ayşe Küçükoğlu(71) sabaha karşı evine 300 metre uzaklıkta üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Vatandaşlar araçlarındaki yangın söndürme tüpü ile alevleri söndürürken, yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Olay, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Kıyık Mahallesi Buçuktepe mevkiinde meydana geldi. Ailesinin polise kayıp ihbarı verdiği evli ve 2 çocuk annesi Ayşe Küçükoğlu, yanına getirdiği bir şişedeki benzini üzerine döktükten sonra çakmağı ateşledi ve kendini yaktı. Yakınlarda bulunan 2 kişi ise gelen çığlık sesleri üzerine alevlerin çıktığı yere gitti. Yanan kadını gören vatandaşlar hemen polise haber verirken, kendi imkanları ile alevleri söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ve vatandaşlar

araçlarındaki yangın söndürme tüpü ile alevleri söndürdü. Gelen sağlık ekipleri ise kadının öldüğünü belirledi. Üzerinden kimlik çıkmayan ve vücudunun büyük bölümü yanan kadının cesedi yapılan incelemelerin ardından ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kayıp ihbarlarından yola çıkan polis ekipleri, sabah saatlerinden bu yana kayıp olan ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ayşe Küçükoğlu'nun ailesine ulaştı. Ayşe Küçükoğlu'nun yakınları morga gelerek cesedi teşhis etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim