Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve yeni atanan Belediye Başkan Yardımcılarını İstanbul Times ekibi makamında ziyaret etti.

ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve yeni atanan Belediye Başkan Yardımcılarını İstanbul Times ekibi makamında ziyaret etti.

“BAŞAKŞEHİR’İN SORUNLARINI TAKİP EDİYORUZ”

Nezaket ziyaretinde bir açıklama gerçekleştiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çetiner, “Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyoruz. İstanbul Times Gazetesi her hafta düzenli olan İstanbul genelinde yayım yapan bir gazetedir. Başakşehir’de de aynı şirket altında her hafta düzenli olarak Başakşehir Gazetesi’ni çıkarmaktayız. Amacımız Başakşehir halkının sorunlarını ve çözülmesi gereken konuları basın yolu ile anlatmaktır. Seçim döneminde biz ekip olarak burada ciddi çalışmalar yaptık. Özellikle Varoş semti olarak bilinen Altınşehir, Güvercintepe ve buna benzer kenar mahallelerin sorunlarını yakından biliyoruz. İktidar Partisinden seçilen bir Belediye Başkanı olarak bu sorunlara en kısa zamanda çözüm getireceğinize inancımız tamdır. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

“SÖZ VERDİK, BAŞAKŞEHİR İSTANBUL’UN EN GÜZİDE İLÇESİ OLACAK”

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise, “İstanbul genelinde çıkan gazetenizi, Başakşehir Gazetenizi, internet haber portalınızı yakından takip ediyorum. Biz göreve gelmeden önce seçim döneminde de söylediğimiz gibi biz Başakşehir’i İstanbul’un en güzide ilçesi yapmak için göreve layık görüldük. Başakşehir’in bütün sorunlarını biliyoruz. Hepsinin çözümü için kolları sıvadık. Amacımız halka hizmettir. Bu doğrultuda bize oy verenlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Nezaket ziyaretinizden dolayı başta siz ve ekibinize teşekkür ederim” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Başakşehir Belediye Başkan Yardımcılarını da bir bir ziyaret eden İstanbul Times Ekibi göreve getirilen tüm Belediye Başkan Yardımcılarına başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilisim