BİLGİ EVİ VELİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İkitelli Bilgi Evi Aile Birliği’nin başlattığı ‘’Üşüyen Çocuk Kalmasın’’ projesi kapsamında öğrenci velileri Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne bağışta bulundu.

Küçükçekmece Belediyesi İkitelli Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrencilerin velileri, ihtiyaç sahiplerine ulaşması amacıyla, el emeği göz nuru olarak nitelendirdikleri atkı, bere, eldiven kazak ve oyuncakları Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim etti.

PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Veysel Kaya’nın eşliğinde Küçükçekmece İyilik Merkezi’ni gezen veliler, yaptıkları projeden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirirken bu tür projelerinin de devam edeceğini söylediler.

Duyduğu memnuniyeti dile getiren Veysel Kaya “Yaşam Sevinci Merkezimiz, ilçemizde zor ekonomik koşullar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan ihtiyaç sahibi kimselere ve ailelere; gıda, giyim ve ev eşyası gibi sosyal yardımlarla destek veriyoruz. Bir söz vardır her zaman dile getiririm. Bir kişinin değeri gelen misafirin çokluğundan belli olur. Allah misafirlerimizi eksik etmesin. Allah sizlerden razı olsun’’diyerek teşekkür etti ve Küçükçekmece İyilik Merkezi’nde öğlen yemeğinde velileri ağırladı.

 

Editör: TE Bilisim