47 yaşındaki John Fores, eski bir okul binasının yıkımı sırasında çektiği fotoğrafta beliren çocuk figürünün, fotoğrafı çektiği anda orada olmadığını iddia ediyor.
 
Fotoğrafı çektikten sonra, kontrol ederken sekiz yaşlarında görünen çocuğu farkettiğini söyleyen Fores, çocuğun kameraya baktığını da sözlerine ekliyor.
 
Doğu Yorkshire, İngiltere'deki Anlaby İlkokulu'nun yıkımında çalışan Fores, yıkımın gidişatını görüntülemek için cep telefonunu kullanmış.
 
"Fotoğrafları öğleden hemen sonra çekmiştim. Onları çekerken herhangi birşey fark etmedim. Bilgisayarıma aktardığımdaysa çocuk siluetini gördüm ve tüylerim ürperdi." diyen Fores, yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Gözlerime inanamadım. Hayaletlere inanmasam da, bu fotoğraf aksini düşünebileceğimi söylüyor."
 
1936 yılında inşa edilen okulun hademesi 54 yaşındaki Gordon Bradshaw, binanın "perili" olarak bilindiğini söylüyor. "29 yıldır burada çalışıyorum ve çocuklar hep okulda hayalet olduğunu söyler. Ama ben hiçbirşey görmedim."
 
Hull Doğaüstü Hayalet Topluluğu'ndan Rob Taylor fotoğraftaki çocuğun bu denli belirgin olmasına şaşırdığını söylerken, insanların cep telefonları kullanarak çektiği fotoğrafların yaygınlaşmasıyla, bu tür bulguların arttığını da belirtti ve ekledi: "Kesinlikle detaylı şekilde incelenmesi gereken bir olay"
Editör: TE Bilisim