Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 2009 Yerel Yönetim Seçimlerinde aldığı başarılı oylar sonucunda halka teşekkür amaçlı bir yürüyüş gerçekleştirdi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise 2 yıl sonra yapılacak olan Genel Seçimlerin çalışma startını verdi.

 

Haber: Ömer ADIYAMAN/ISTANBUL TIMES

Foto: Ferdi TÜRK/ISTANBUL TIMES

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 2009 Yerel Yönetim Seçimlerinde aldığı başarılı oylar sonucunda halka teşekkür amaçlı bir yürüyüş gerçekleştirdi. AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise 2 yıl sonra yapılacak olan Genel Seçimlerin çalışma startını verdi.

 

AYDIN’A SEVGİ SELİ

Tatil günü olmasına rağmen, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, tatilini halk içinde geçirdi. Halk ile bütünleşen Aydın, esnafları ve caddeden geçen vatandaşlara teşekkür ederek, ayaküstü sorunları dinledi. Başkan Murat Aydın’ın bu hareketini ise vatandaşlar takdir ile karşıladı. Gazetemize özel açıklamada bulunan bir vatandaş ise, Aydın’ın bu çalışmasını, “Biz Zeytinburnu’nda böyle bir başkan istiyoruz. Belediye Başkanımızı iki haftadır izliyorum. Sürekli olarak tatil günlerini vatandaşlarla bir arada geçirerek harcıyor. Gerçek hizmet adamı bence budur. Ayrıca parti gözetmeksizin herkesin yardımına koşuyor. Başkanımızın bu tavrından dolayı teşekkür ederim” şeklinde değerlendirdi.

ÜNVER SEÇİM STARTINI VERDİ

Belediye Başkanı Murat Aydın’ın vatandaşla bütünleşme yürüyüşüne katılan AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ise, 2011 yılında yapılacak olan Genel Seçimlere çalışma startı verdiklerini açıkladı. Ünver gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Biz Zeytinburnu AK Parti  İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Seçimlere de start verdik. İstanbul genelinde en çok oy alan ilçeler arasında beşinci sırayı aldık. Bu çalışmalarımız devam edecek. Genel Seçim çalışma startını verdik” dedi.

 

TANRIVERDİ KEBAB SALONUNDA YEMEK

Halk yürüyüşünden sonra Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver ile birlikte çok sayıda vatandaş ve parti temsilcileri daha sonra Zeytinburnu’nda Lezzet ve Damak Tadının bir numarası olarak bilinen Tanrıverdi Kebap Salonunda yemek yediler. Bu süreç içerisinde Belediye Başkanı Aydın ve İlçe Başkanı Ünver, Tanrıverdi Kebap Salonu’nun Zeytinburnu ile özdeştiğini kaydederek, ikramdan dolayı teşekkür ettiler.

 

7’DEN 70’E PARTİLİLER  HEP DESTEK TAM DESTEK AMA!

Yerel Seçimler öncesinde AK Parti İlçe Teşkilatında partiye gelerek birebir destek veren seçilemeyen Meclis Üyesi adayları ve seçilen meclis üyeleri de bu çalışmalara seçimden sonra da devam etti. Özellikle seçim gününden sonuna kadar çalışmalara büyük destek veren İl Genel Meclis Üyesi Bahar Güngörmüş ile birlikte diğer Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin  olması gözlerden kaçmadı. Ancak seçim çalışmalarını takip ettiğimiz günden bu yana daha yüzünü bile göremediğimiz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Avukat Özlem Soykan Çiftçi’nin sahada yine görülmemesi ise gözlerden kaçmadı.

 

 

Editör: TE Bilisim