İnovasyon anlayışı ve tasarım yaklaşımıyla sektöre pek çok yenilik kazandıran Nef, farklı yaşamlara ve tarzlara uygun tasarladığı Luxury Living projeleriyle, yepyeni bir segmente imza atıyor. Projeleriyle, ev sahiplerine kaliteli ve iyi tasarlanmış bir yaşam sunmayı hedefleyen Nef, bu sene ilkini Nef Yalıkavak’la hayata geçirdiği Luxury Living konseptini, Nef Gölköy ve Nef Kandilli projeleriyle de müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sadece tasarımları ile değil, sunduğu servisler ile de sektörde farklılık yaratan Nef, Luxury Living konseptine paralel olarak, gerçekleştirdiği etkinliklerde de sağlıklı ve kaliteli yaşamı odak noktası haline getiriyor. 

Bu amaçla, Nef Bebeköy’de şehre “nefes” katan özel bir davet düzenleyen Nef, sağlıklı yaşamın öncüleri arasında sayılan birçok ünlüyü de bir araya getirdi. 3 Ekim Salı günü Nef Bebeköy’de gerçekleşen etkinliğe, cemiyet hayatından aralarında Alara Koçibey, Ayşecan Özyeğin, Ayten Danışman, Azer Polat, Edvina Sponza, Esra Civelek, Fatoş Sohtorik, Gabriella Palatchi, Ferhan İstanbullu, Hande Taviloğlu, Tilda Tezman, İçim Delemen, Özlem Avcıoğlu, Zeynep Madra, Nükhet Eczacıbaşı, Rezzan Benardete, Selin Tara, Selin Sohtorik, Sibel Tezman ve Zeynep Erol’un yer aldığı, 150 davetli katıldı. Büyük ilgi ile karşılanan “A Good Morning” konseptli brunch’ın, lezzetli, besin değeri yüksek, doğal malzemeler ve doğru pişirme teknikleriyle hazırlanan mevsimsel mönüsü Ceylan Sohtorik ve Nil Utkucan’ın sağlıklı yaşam markası Lab Vitalité tarafından hazırlandı. Etkinliğin en büyük sürprizi ise yaşam koçu Doruk Güçlü ve yoga eğitmeni Rizzo Ray oldu.

Sağlıklı yaşam hakkında, “Ne Yersen Osun” başlıklı bir sunum yapan Doruk Güçlü, katılımcıların son yıllarda en çok merak edilen, “Tükettiğimiz yiyecek ve içeceklerin psikolojimize etkisi oluyor mu?”, “Ne kadar şeker tüketebiliriz?”, “Karbonhidratla vedalaşmak şart mı?” gibi soruları da yanıtladı. Güçlü’nün ardından konuklarla buluşan, 10 yılı aşkın süredir İstanbul’da yaşayan Amerikalı ünlü yoga gurusu Rizzo Ray ise kaliteli ve iyi yaşamanın hem fiziksel hem de ruhsal etkilerini ön plana çıkartan, doğru beslenme, bilinçli farkındalık ve ruhsal olarak kendi kendini iyileştirme konularındaki konuşmasıyla dinleyicilerden tam not aldı.

Nef Hakkında

Nef, Timur Holding’in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı. Türkiye’de ve dünyada 6 ülkedeki büyük metropollerde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli anketler ve araştırmalar yapan Nef, hedef kitlenin beklentilerine en uygun şekilde tasarımı odak noktası haline getirerek çalışmakta ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandırmak için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden tasarlamaktadır. Dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından 4’ü ile aynı anda çalışan dünyanın sayılı gayrimenkul firmasından biri olan Nef, projelerinde iç mekan ve dış cephenin yanı sıra elektrik anahtarlarından kapı kollarına kadar en ince ayrıntılarda bile tasarımı ön planda tutmakta ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin:
Arif Bayraktar
[email protected] 
0537 891 00 12

Editör: TE Bilisim