İstanbul'dan tatil için Yunanistan'a giderken Tekirdağ Malkara'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 'O Bar'ın ortaklarından Esen Yeşilırmak ve oğlu Mehmet Ali Açılmış son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'dan Yunanistan'a taline giden 'O Bar'ın ortaklarından Esen Yeşilırmak, çocukları Mehmet Ali ve Ali Açılmış ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek'in içinde bulunduğu Muhsin Börklü idaresindeki 34 HM 4668 otomobil Tekirdağ Malkara'da akaryakıt tankerine çarpmış ve meydana gelen kazada Esen Yeşilırmak, oğlu Mehmet Ali Açılmış ve ortağı Abdullah Hilmi Özmelek hayatını kaybetmişti.

Eğlence dünyasının tanınmış ismi Esen Yeşilırmak ile oğlu Mehmet Ali Açılmış'ın cenazesiİstanbul'a getirildi. Anne ve oğlu için Zincirlikuyu Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Esen Yeşilırmak'ın ikiz kardeşi Engin Yeşilırmak, kazada yaralanan oğlu Ali Açılmış, dostları ve sevenleri katıldı. Engin Yeşilırmak ve Ali Açılmış cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul etti. İkilinin oldukça bitkin olduğu gözlerden kaçmadı.  Engin Yeşilırmak ile Ali Açılmış biran olsun cenazelerin başından ayılmadı. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında anne ve oğlu omuzlara alınarak cenaze arabasına kadar taşındı. Anne ve oğlunun cenazesi Zincirlikuyu Cami'nde yan yana toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim