Kütahya’nın Simav ilçesinden Esenler’e atanan Esenler’in yeni Kaymakamı Yüksel Ünal, kendisini göreve başladığında makamında ziyaret edip başarılar dileyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya iade-i ziyarette bulundu.

İstanbul Times Haber Merkezi

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret eden Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, kendisine hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Göksu’ya teşekkürlerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Esenler’de yaptığı çalışmalar hakkında Göksu’dan bilgi alan Kaymakam Ünal, Esenler Kaymakamlığı olarak Esenler için her zaman ortak çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirtti. Kısa sürede Esenler’e alıştığını ve ilçede yürütülen çalışmaları takdirle karşıladığını belirten Ünal, “Kurumlar arasında güzel bir diyalog ve işbirliğine şahit oldum. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü sürece üzerinden gelemeyeceğimiz mesele yoktur” dedi.


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, İstanbul’un ortasında yer alan Esenler’de hayata geçirdikleri projeler hakkında Kaymakam Ünal’a bilgi verdi ve, “Daha yapacağımız çok iş var. Her bir Esenlerlinin Esenler’de oturmaktan memnun ve mutlu olduğu İstanbul’a yakışır bir Esenler için çalışıyoruz” dedi ve Yüksel Ünal’a görevinde bir kez daha başarı dileklerinde bulundu.
 
Editör: TE Bilisim