*Hava Yolları Karşılaştırmanızı Gerçekleştirin

En ucuz uçak bileti almak istiyorsanız, öncelikle tüm uçak firmalarının kampanyalarına göz gezdirmelisiniz. Ucuzabilet.com üzerinde hemen hemen tüm hava yolu şirketlerine ait uçuş seferlerine rastlayabilmeniz mümkün. Bulunduğunuz konumu, gideceğiniz lokasyonu ve tarih aralığını seçmeniz yeterli. Daha sonra arama sonucunuzda karşınıza çıkan listeden dilediğiniz firmaya ait uçak biletini tercih edebilirsiniz.

Aktarmalı Uçuşları Avantaja Çevirin

Evet tercih her zaman konforlu ve zahmetsiz seyahatten yana. Ama bazen ucuz şekilde uçabilmek için aktarmalı uçuşları seçmek de gerek. Hele tam bir gezgin olan kişiler için bu oldukça parlak bir fikir olarak görünüyor. Eğer aciliyet gerektiren bir durum yoksa uçak biletinizi aktarmalı şekilde alabilirsiniz. Hem bu sayede beğenirseniz aktarma yapılan şehri de keşfedebilme imkânı bulabileceksiniz.

Mobil Uygulama ile Kampanyalardan Haberdar Olun

Online platformun ucuz bilet alabilme konusunda sunduğu en güzel hizmetlerden birisi de mobil uygulama avantajı. Android veya İOS cihazınıza indireceğiniz APP dosyası ile tüm yeni kampanyalardan bilgi sahibi olabilir ve ucuz uçak bileti bulabilmenin keyfini sürdürebilirsiniz.

Fiyat Alarmını Aksatmayın

ETS Tur markası güvencesiyle hizmet sunan Ucuzabilet sitesinden fiyat alarmı oluşturarak da avantajlı şekilde uçabilme fırsatı elde edebilirsiniz. Üyelik sayfanızdan giriş yaparak hemen uçuş aramanızı gerçekleştirin ve fiyatı değişen seferlerden anlık olarak haberdar olun. Fiyatı düşen seferler sayesinde de ekonomik şekilde uçabilmenin avantajını yaşayın.

İkincil Havalimanlarını Değerlendirin

Yurt içi ve yurt dışı şehirlerinin pek çoğunda birden fazla havalimanı bulunabiliyor. Üstelik tüm aynı şehirde bulunan havalimanlarında aynı farklı fiyatlı uçuşlar bulabilmek de kolay oluyor. Örneğin: İstanbul'da bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasında fiyatların çok değişkenlik gösterdiğine rastlayabilirsiniz. Haliyle gideceğiniz şehirde birden fazla havalimanı varsa Ucuzabilet ana sayfası üzerinden karşılaştırmanızı yaparak gideceğiniz şehrin en uygun fiyatlı havaalanını kullanabilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Merkezi (İTHA)

Editör: TE Bilisim