ZMİT'in Kuruçeşme semtinde eşi Aysel ile biri 45 günlük çocukları Gökdeniz, Görkem ve Aysime'yi acımasızca öldürmekten aranırken dün gece yakalanan Ramazan Geniş, polise verdiği ifadesiyle herkesi şoke etti. 15 bin liralık borcu nedeniyle bunalıma girdiğini belirten Ramazan Geniş, önce eşi Aysel ile kucağındaki bebeği Aysime'yi boğduğunu, ardından uyuyan çocukları Gökdeniz ve Görkem'i bıçakla öldürdüğünü itiraf etti. Cinayetlerin ardından fare zehri içerek ölmek isteyen Ramazan Geniş, cesetler bulunmadan bir gün önce eve geldiğini, onları görünce ikinci kez fare zehri içip ölmek istemesine rağmen sadece bayıldığını söyledi.

EŞİNİ VE 3 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRMÜŞTÜ
Kamuoyunu şoke eden cinayet İzmit'in Kuruçeşme semtinin Kocatepe Mahallesi 64'üncü sokaktaki 3 katlı binanın giriş katındaki dairede geçen çarşamba günü 25 yaşındaki Aysel Geniş ile çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ile 45 günlük Aysime katledildi. Vahşet, 7 yaşındaki Gökdeniz Geniş'in birkaç gündür 1'inci sınıfta okuduğu Kocatepe İlkokulu'na gelmeyince şüphelenen sınıf öğretmeni Adile Yamen'in durumu yakınları ve polise bildirmesiyle geçen Pazartesi günü akşam saatlerinde ortaya çıtktı. Anne ve 3 çocuğunun cesetleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken; tüm şüpheler de uzun süredir kayıp olan baba 30 yaşındaki Ramazan Geniş'in üzerinde toplandı.

KARAKOLUN YAKININDA UYURKEN BULUNDU
Yakalanması için polisin özel ekip kurarak aradığı şüpheli Ramazan Geniş, dün gece yarısına doğru evlerinin de yakınında bulunan Kuruçeşme semt karakolunun arka tarafında park edilmiş otomobilin içinde uyurken bulundu. Hemen Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ramazan Geniş, ifadesini verirken zaman zaman sinir krizleri geçirdi.

Bu habere dikkat! İngilizceyi garantili konuşturan yöntem bulundu. Nasıl mı? Tıklayın!
İş bulabildiğinde çalıştığını, ancak bankalardan çok miktarda kredi aldığını, son olarak 15 bin liralık borcu kaldığını söyleyen Ramazan Geniş, ifadesinde bu borcu ödeyemediği ve iyice sıkıştığı için bunalıma girdiğini anlattı. Ramazan Geniş'in tüyleri diken diken eden ifadesine göre olay şöyle gelişti.

KATLİAMDAN SONRA FARE ZEHİRİ İÇMİŞ
Geçen çarşamba günü evde bir anda kendisini kaybeden Ramazan Geniş, önce çekyatta bebeği kucağında olan eşi Aysel Geniş'i boğazını sıkarak bağırmasına bile fırsat vermeden öldürdü. Daha sonra annesinin kucağındaki kızı 45 günlük Aysime'yi de boğazını sıkarak öldüren Ramazan Geniş, aynı odada diğer çekyatta uyuyan çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz ve 5 yaşındaki Görkem'i ise bıçaklayarak katletti.

Cinayetin ardından evde bulunan fare zehiri için ihtihara kalkıştığını söyleyen Ramazan Geniş, ancak zehrin kendisini etkilemediğini belirterek kapıyı çekip evden ayrıldığını; birkaç gün Kuruçeşme semtindeki ormanlık alanda kaldığını ve orada otomobilin içinde uyuduğunu anlattı.

CESETLER BULUNMADAN ÖNCE EVE GELMİŞ
Ramazan Geniş cesetler bulunmadan bir gün önce yine eve geldiğini, eşi ve üç çocuğunun cesetlerini yine orada görünce, bir kez daha fare zehiri içerek intihara kalkıştığını anlattı. Ancak zehri içtikten bir süre sonra bayıldığını kaydeden Ramazan Geniş daha sonra kendisine geldiğini ve yine evden ayrılıp ormanlık alana gittiğini söyledi.

KARAKOLUN ARKASINDA YAKALANDI

Cesetlerin bulunduğunu gazetelerden öğrendiğini söyleyen Ramazan Geniş polis tarafından özel ekiplerce her yerde aranırken, dün gece geç saatlerde evlerinin de bulunduğu Kuruçeşme semtindeki polis karakolunun arkasında otomobilinin içinde uyurken bulundu.

Emniyette sorgulaması devam eden Ramazan Geniş, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Bu arada İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Aysel Geniş ile çocukları Görkem, Gökdeniz ve Aysime'nin cenazelerinin bugün İzmit'e gönderilmesi bekleniyor. İşlemler tamamlandığı takdirde cenazeler İzmit'e bağlı Kupullu Köyü'nde toprağa verilecek. 
Editör: TE Bilisim