İş Kadınları’ndan Zeytinburnulu Kadınlara Tam Destek

Açılış konuşmasını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın gerçekleştireceği “Kadına Saygı” konulu konferans ve defilede; kadın dayanışmasını sağlamak ve kadınlara girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından; Garanti Bankası’nın sahibi Filiz Şahenk,Demirören Holding’in sahibi Revna Demirören, Eczacıbaşı Holding’in sahibi Oya Eczacıbaşı, Zorlu Holding’in sahibi Deniz Zorlu, Güral Porselen’in sahibi Yelda Güral, Çebi Holding’in sahibi Pelin Çebi,Tahincioğlu Holding’in sahibi Aylin Tahincioğlu, Kalyoncu Holding’in sahibi Hülya kalyoncu, Ünlü İş Kadını Nadia Koçak, Sabah Gazetesi’nin sahibi Bihter Koray, İş Kadını Heves Ekinci, Antalya’da Otel İşletmelerinin önde gelen isimlerinden Nuray Yitmen, Tekstil dünyasının önde gelen isimlerinden Buket Taşdelen, İş Kadını Çağla Bostancı, İş Kadını Asuman Şener, MTV sahibi Esra Oflaz, İş Kadını Gülbin Turgut, Akaryakıt Sektörü’nün liderlerinden Esra Köseoğlu, İş kadını Aylin Benardete, Şebnem Ünlü, Hatice Süren, Pınar Ertaç, Nihal Aşkın, Etel Baler, Begüm Şen, Caroline Koç, Revan Sadıkoğlu, Neyran Öztelesse, Nazlı Zeytinoğlu, Feyal Gülman, Gülay İzmirli, Global Turizm’in sahibi Ayşen Tümbay gibi iş dünyasından önde isimleri katılırken Bürokrasi cemiyetinden USA- Beyaz Saray Diplomatı’nın eşi Ayşe Altın da katılan isimler arasında yer alacak.
Büyük buluşmada ayrıca Akademi dünyasından Prof.Dr. Işık Aydınlı ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden Doç. Dr. Oğuz Özyaral, Sivil toplum Örgütleri’nden ise Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz Kocaömer’de konseye katılan isimler arasında yer alacak.


Kansere Karşı Mücadele
Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Arzu Kaprol, Ertan Kayıtken, Gamze Saraçoğlu ve Özlem Süer gibi başarılı tasarımcılara ait kostümlerin sergileneceği konferansta elde edilecek tüm gelirler Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak.
Moda’nın Kalbi Zeytinburnu’nda Atacak
Brides Project’in organizasyonluğunda 8 Mart Dünya Kadınınlar Günü’ne özel olarak yarın saat: 14.30’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan konferans ve defilede ayıca Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Koreografi Uzmanı Uğurkan Erez, Manken Özge Ulusoy, Modacı Bahar Şer ve Günsel Ülkü gibi ünlü isimlere de yer verilerek vizyon ve girişimcilik konusunda kadınlara destek sağlaması amaçlanacak.

Akademi, Moda, Ticaret ve Sivil Toplum Örgütleri’nden “Kadın Dayanışması”
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenlenen ve iş sektöründen moda sektörüne akademi sektöründen siyasete kadar birçok simin katılacağı konseyin program akışı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın Açılış Konuşması’ndan sonra;
Kansersiz Yaşam Derneği Dida Kaymaz Kocaömer’in “180 Gün Ömrün Var Dediler”
Global Turizm’in sahibi Ayşen Tümbay’ın “ Aslanlar Köyünden İstanbul’a”
Ev Hanımı Emine Tüzün’ün “Her Şeye Rağmen Ayakta Kalmak”
Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nden Doç. Dr. Oğuz Özyaral’ın “Kadın Yaşamında Eğitimin Yeri” adlı konuşmalarıyla devam edecek.
Zeytinburnu Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı Zirve;

Tarih: 03 Mart 2015
Saat: 14.30
Yer: Zeytinburnu Kültür Ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Editör: TE Bilisim