Bu kez teşekküre geldiler

Halk Buluşmalarında Maltepelilerin istek ve önerilerini dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bugüne kadar kendisine ulaşan 225 başvurunun kalan başvuru sahiplerine dönüş yapıldığını belirtti. Her Salı sabahı taleplerini bildirmek üzere Halk Buluşmalarına katılan Maltepe sakinlerinin arasında, bu hafta Başkan Kılıç’a kısa sürede dönüş kendilerine yapılarak çözüm bulunan vatandaşlar da vardı.
Türkiye’de bir ilk Maltepe’de gerçekleşiyor

Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara ağırlık verileceğini belirten Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, engellilerin acınan değil, saygı duyulan bireylere dönüşmelerini sağlamak amacıyla ‘Üreten Engelliler Merkezi’ kurulacağını belirtti.
Engellilerin kullanımına tahsis edilecek, asansörlü otobüs hizmeti vermeyi planladıklarını belirten Başkan Kılıç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceklerini de açıkladı. Belediye çalışanı olarak görev alacak bir engelli vatandaşın akülü arabasıyla Maltepe’yi sokak sokak gezerek, engel teşkil edenlere ceza yazacağını ifade etti. 
Başkan Kılıç’tan Başkan Topbaş’a Ziyaret

Maltepe’ye en iyi hizmeti vermek amacıyla çalıştıklarını ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, vakit kaybetmeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret ettiğini açıkladı. Başkan Kılıç, “Elimizden geldiğince sizlere hizmet etmek istiyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ı ziyaret ettim, sıcak bir görüşme oldu. Birileri rahatsız olabilir, ama bizim amacımız Maltepe’ye hizmet etmek. Bunu Sayın Topbaş’a da söyledim. Maltepe’nin eksiklerini konuştuk. Öncelikli olarak tünel isteğimizi dile getirdim. Ne gerekiyorsa yapacağını söyledi, en kısa sürede Maltepe’ye gelecek. Seçimden önce de söylediğim gibi; amacımız kimseyi kırmak değil, hizmet vermek isteyen herkesle kucaklaşmak istiyoruz. İnsan sevgisini, Anadolu hümanizmini ortaya çıkararak çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur.” diye konuştu.
 
 
  
Editör: TE Bilisim