ürkiye Gençlik Hareketi Derneği ; Genç ,dinamik,hevesli bir teşkilat ruhuyla hareket eden derneğin Türkiyedeki gençlerin,eğitim,iş,sosyal sıkıntılarına derman olacak çözümler üreteceği ve haklarını savunacağı bir yapılanmaya doğru giden Türkiye Gençlik Hareketi Derneğine istanbultimes  ekibi olarak başarılar diliyoruz. Başkan ve yönetimle gerçekleştireceğimiz röportaj ve bilgi haber çok yakında gazete sayfamızda sizlerle olacak Ayrıca 
Kimsenin Gölgesinde değil ; Gençliğin, Gençlerin Hizmetinde Sloganı ile Türkiye Gençlik Hareketi Derneği Olarak Fatih te Kurulan Genel Merkezlerinin Fatihte Belediye Başkan Adaylarını davet ile başlayacak belediye başkan adayları davetlerinde Bu Akşam Türkiye Gençlik Hareketi Derneği'ne Konuk Olacak olan ilk Konuk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Belediyesi Başkan adayı Emk. Em. Müd. Metin ÖREL  saat 20:00 da Gençlerin Sorunlarını Dinlemek için Türkiye Gençlik Hareketi Derneğinde Olacaktır... Her Hafta Belediye Başkan Adayları Davet programları yapılarak gençlerin sorunları ve gençlere yönelik düşünülen çalışmalar hakkında programlar yapmaya devam eden türkiye gençlik hareketi derneği geleceğe Lider Gençler taşımaya kararlı olmaları istanbul times haber ekibi dikkatlerinden kaçmadı.


Misyon :
1. Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekin, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz, 100 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz." anlayışı ile hareket eden bir gençlik olmak.
2. Gençlerimizin Kendilerini toplumda rahat ve özgüvenli bir şekilde ifade edebilmeleri ve haklarını koruyabilmelerini sağlayacak bilgilendirmeleri yapmak, 
3. Gençlerin problemlerinin çözümünde veya sorunlarının iletilmesinde Türkiye Gençlik Hareketi olarak köprü vaziyeti görerek sorunlarını dile getirmek. 
4. Türkiye ve Dünya’da Konuşan , Sorgulayan, Üreten bir gençliğin yetişmesini sağlamak 
5. Yosun Tutmuş Manevi değerlerimizi ; Örf, Adet, Kültürümüzü gündemlerde tutarak gençliğimize Manevi değerlerimizin önemini vurgulamak.
6. Teknolojik Anlamda; Teknolojiye Esir Olan değil , Teknolojiyi Esir alan bir gençlik olarak toplumun her kesimince gıpta ile bakılan, örnek gösterilen geleceğin genç liderlerini yetiştirmek.



Vizyon : 
Kimsenin Gölgesinde Değil ; Gençlerin, Gençliğin Hizmetinde Sloganıyla Yola çıkan gelişen ve değişen bilgi toplumunda gelişme ve değişimleri aynı hızda takip edip bu gelişim ve dönüşümlere aynı hızda tepki verebilecek, biz gençlerin bakış acısını yansıtacak kamuoyu oluşturabilecek, Ecdadımızın tüm dünyaya adalet ve hoşgörüyü hakim kıldığı inanç ve ideale sahip profil kimliği ile genç liderler yetiştirerek bu gençlerin sorun ve sorunun çözümünde köprü olmak ile birlikte ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya iyilik ve güzellikleri yaymaktır.
İşte Türkiye Gençlik Hareketi Derneği İcra Listesi

Genel Başkan : Hayrettin Yıldız

Genel Bşk Vekili : Fatih Ayyıldız 

Genel Merkez Teşkilat Bşk. Yunus Toprak 

Ekonomik İşler başkanı : Cihangir Bilal CAN 

Tanıtım Ve Medya Birim Başkanı : Yıldırım Terzi 

Eğitim Birim Başkanı : Murat Şahin 

Yerel Yönetimler Başkanı : Ahmet EMEKLİ. 

Sosyal İşler Birim Başkanı : Tuğçe Sekmen 

Halkla İlişkiler Birim Başkanı : Yalçın TERZi 

Dış İlişkiler Birim Başkanı : Ertuğrul DEGE. 

Ar-Ge Birim Başkanı : Suna Turan. 

İş Dünyası İlişkileri Bşk : Oğuzhan TERZi 

Genel Sekreter : Serap Sude Yazıcı 
Editör: TE Bilisim