Amerika Birleşik Devletlerinin Haydut başkanı Donald Trup Müslümanların göz bebeği olan KUDÜS'ü  azgın ve uslanmaz Yahudilerin                               başkenti ilan ettim dedi.

Tabi onlar fıtratlarınn gereğini yapacak.Ancak ben İslam ülkeleri ve Müslümanlar ne yapıyor onunla meşgulüm.

Kukla ve satılmış SUUDİ Arabistan'ın azıtmış veliahtının saçma sapan şeyler söyleyerek ılımlı Müslüman yalanları  ile Yahudilere yarayacak beyanatları para karşılığında fetva veren VEHHABİ din bilgierinden bazılarının YAHUDİLER ile savaşmak caiz değildir açıklamalarının altında TRUMP'ın Yahudi damadı olan KUŞNER'in telkinleri ile gelecekte KRAL olacağını sanan veliaht'ın İslam dinine ihanet ederek yaptığı ve yaptırdğı açıkamalarının altında Yahudilere bir şeyler verileceğini zaten biliyorduk. 

TRUMP daha başkan olmadan önce Körfez ülkeleri biz olmadan yaşayamaz dolayısıyla yaşamaları karşılığı bizim yani ABD'nin borçlarını onlara ödeteceğim dedi...

Ve dediğini de yaptı Haydut Donald Trup. Suudi Arabistan'a silah anlaşmaları karşılığında 330 milyar dolar para almadı mı ? Aldı tabiki de.

Bazı yerlerde Ahlakı düşük olan bazı kadınlar kendi etlerini pazarlarken hem emniyete yakalanmamak hem de kaliteli posizyonuna yatmak için iş yapamayacak kuytu bir yerde bir mağaza açarlar.

Örneğin gömlek 50 lira ise 500 TL derler. Akabinde gömleğe o parayı ödeyen zat ile biraz ilginirler.Biraz ilgilenme ile ne demek istediğimi anlayın işte...

Teşbihte hata olmazsın ABD'de direkt ben kaba dayıyım bana  330 milyar ver demiyor. Bu silahlar veya uçaklar sadece bende var 1 milyon dolarlık ürüne 10 milyon dolar deyip saltanatlarını korumak için kendisine ihtiyacı olan satılmış daha doğrusu haklarının gönlüne hitap edip onların desteğini almak yerine ABD ne derse onu yapalım saltanatımızı da devam ettirelim onlara daha basit geldiği için Haydut ABD başkanlarının kucaklarında inmiyorlar.

Gördüğüm kadarıyla bu kafa ve mantık ile sadace bağırıp çağırız o da 3/5 gün sonra geçer

Beni İsrail kavmi Filistin topraklarından kovulmalarından tam 2.200 sonra yani 1948'de dünya Müslümanlarının umuzsamazlığı sayesinde 1900'lü yıllarda ingilizlerin ricası ile Sultan 2.Abdulhamid ile görüşen Thedor Herzel'in hayali ile başlayan süreç 50 sene sonra  kan ve gözyaşının eksik olmadığı Korsan Yahudi devletini kuruluşu ile neticelendi.

Adamlar ta 1948 de Kudüs başkentimiz olacak dediler ve her türlü anlaşmalarını zaten çaktırmadan KUDÜS 'te yapıyorlardı.

Zaten bir nevi de herkese bizim başkentimiz KUDÜS' tür imajını işliyorlardı. Hatta  sahte değil ise ortalıkta dolaşan bir belgeye göre Türkiye ile yaptıkları MAVİ Maramara anlaşmasının belgesinde bile KUDÜS yazıyordu. Bizim devletimiz sizin başkentiniz TELAVİV neden KUDÜS yazıyoruz diyemdiler mi ?  Bunun açıklanması lazım. 

ABD ve İsrail 2 şeyden anlar peki bu iki şey nedir ?

Tabi ki yapılmak istenen haksızlıklar karşısında imanın en zayıf halkası olan protestoları önemsemiyor değilim.                  

Ama ABD ve İsrail zaten bunları bekliyordu.Önemli olan askeri ve ekonomik gücünüz ile bunlara  HOP biz tamam deyene kadar  hiç bir şey tamam değildir diyebilmek.

Bunu demek için de kendi askeri techizatımızı kendimiz yapabilmeliyiz ve milli bir orduya sahip olmalıyız.                                                          

İkincisi olarakda kimseden tek kuruş para almadan kendi ayaklarımızın üzerinde durabilecek gücümüz olmalıdır.

Arap Ülkeleri ABD'nin kucağındalar onlar samimi ve içten bir şekilde bu KUDÜS 'ün başkent ilan edilmesi işine karşı bir şey diyemeyecekler...

Bakınız Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam Ülkeleri devlet başkanlarını veya genel müdürlerini siz ne derseniz deyin toplayacak.

Onlar kendi kamuoylarının hassasiyetleri için sanki ABD  ve İsrail'in Kudüs'ü başkent ilan ettklerine karşı çıkacaklar ama kapalı kapılar ardından da ABD abimiz İsrail kardeşimiz diyecekler.

En azında:

Suudi Arabistan

Birleşik Arap Emirlikleri

Mısır ve Ürdün bir şekilde yan çizecek. King Pardon Kral 2.Abdullah yani İngiltere'de  Cem Uzan ile beraber okuyan zata MI5 yani İngiliz istihbaratının ajan olarak hatun verdiği kişinin kocası olan King Abdullah Kudüs konusunu Türkiye'de bile ingilizce konuştu. Milli duruşu olan bir devlet başkanı 50 tane dil bilse de  yabancı bir ülek devlet başkanını ziyaret ettiği zaman kendi milli dilini konuşması gerekmez mi ?  Gerekir ama King Abdullah ingiliz aksanı ile şahane ingilizce konuştu gitti. Kimse kusura bakmasın ne zaman ki FİLİSTİN  İsrail'e karşı bir kazanım elde edecekken bu Ürdün Haşimi Krallığının kazığını hemen yediğinin sayısız örneği var.      

Bu üç devletin içinde SUUD ve Mısır İsrail'e karşı bir ambargo'nun içinde yer alsalar İsrail'in karadan bir yere ulaşma şansı kalmıyor.

Ancak Mısır'ın Darbeci generali olan Abdülmüfettah El SİSİ'si ve kendi ülkesinde zorda olan SUUD Kralı ABD ve İsrail' e karşı gıgını çıkarabilecek mi ? Hemen cevap vereyim koskocaman bir HAYIR...

Erdoğan'da bu zatları benden daha iyi tanıyor.Türkiye olarak biz mücadele ederken en azında kendi kamuoylarının korkusundan ses çıkaraayacak olan Arap idarciler bari bizim karşımızda olmasınlar diye Türkiye ye davet etti.

O halde ANLAŞABİLDİKLERİ  TEK ŞEY ANLAŞAMAMAK Olan Arap liderler pardon lider olsalardı ya öleceğiz ya dik duracağız derlerdi. Genel müdürlerimize hakeret olarak algılanmasın bunlara ancak genel müdür denir.

Üzülerek ifade edeyim ki Türkiye dışında yani Erdoğan'ın dışında hiç bir İslam ülkesinin başındaki kişisi bu konuda bir şey yapmaz. 412 Yıl idare ettiğimiz KUDÜS'ü en çok  bizim savumamız gerek.     

Netice olarak Protesto eyemleri yapalım.Gücümün yettiği kadar da katılıyorum ama  bunlarla bir netice alacağımıza dair bir bekletim yok. Güçlü olursak hop hemşehrim deriz yoksa ABD abimiz İsrail kardeşimiz der sadece  biraz daha yaşarız ama eninde sonunda birisi zalim birisi HAYDUT olan iki korsan devlet bize yani kendi dışındaki insanlara yaşam hakkı vermeyecek.  Ben Buna inanır bunu derim gerisi angarya yüz üstü                                 çok süründün ayağa kalk KUDÜS...

Korsan ve haydut olan Amerika ve İsrail sadece  müzlümanlar için değil bütün insanlık alemi için TEHLİKE'dir. Amerika'nın Irak,Suriye Yemen,  Libya ve kanın aktığı her yerde ne tür katliamlar yaptığı malum.

Bu iki korsan devlete zerre kadar güvenim yok.Nebevi metot ile hareket ederek bu zalimlerden biran önce yakamızı kurtarmak için rabbimize hep beraber dua edelim...

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner