İstanbul Maltepe’de 3 genç bayan el ele vererek kurdukları Lider Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri isimli şirkette Trafik mağdurlarının Mağduriyetleri gideriliyor.

Ferdi TÜRK-İstanbul Times/ ÖZEL HABER

İSTANBUL- Sibel Bozkurt, Şaziye Gülseren ve Gurbet Durgun isimli üç Genç bayanın kurduğu şirkette, son on yılda trafik mağduru olan herkese çözüm bulunuyor.

Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşan sigortacılık sektöründen, sigorta kapsamında herhangi bir değerin zarara uğraması halinde mağdurların zararlarını sigortalının haklarını korumak amacıyla kurulan Lider Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketinde, mağdurların mağduriyetleri giderilinceye kadar herhangi bir ücret talep edilmiyor.



SİBEL BOZKURT; MAĞDURİYET GİDERİLENE KADAR HİÇ BİR ÜCRET ALMIYORUZ
Görevlerinin Şirketleri prensipleri doğrultusunda deneyimli ve profesyonel kadrosuyla mağdurların haklarını hukuki çerçevede araştırmak olduğunu söyleyen ve sigorta kapsamında oluşan kazalarda meydana gelen kayıplar ve zararlar mağdurların kaderi değil, diyen Lider Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketinin ortaklarından Sibel Bozkurt, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Bozkurt, “Son on yılda siz veya yakınlarınız trafik mağduru iseniz, Mağduriyetiniz giderilinceye kadar herhangi bir ücret talep etmeden deneyimli ve profesyonel hukuk danışmanlarımız ile sizlerin yanındayız” diyor.

ŞAZİYE GÜLSEREN; MAĞDURLARIN YANINDAYIZ
Lider Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Hasar ve hukuk servisiyle ülkemizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen, sigorta kapsamındaki kazalarda hak talep etme noktasında danışmanlık görevini üstlendiklerini söyleyen şirket ortağı Şaziye Gülseren, “Trafik, Uçak, Gemi, Tren kazası sonucu bedeni zararlar, Yangın, Hayat, Deprem, Konut ve işyeri sigortası kapsamında oluşan bedeni ve maddi zararlar sonucu ölüm, daimi sakatlık ve yaralanmalarda maddi tazminat haklarımızı hukuksal çerçevede inceleyip, hak edilen limitler dâhilinde tazminatları sorunsuz olarak çözüp, sonuçlandırana kadar kimseden hiçbir ücret talep etmiyoruz ” şeklinde ifade etti.

GURBET DURGUN; HAKLARIMIZI BİLMİYORUZ
Lider Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. , Türkiye'nin neresinde olursanız olun son 10 yıl içerisinde sizin veya yakınlarınızın geçirmiş olduğu trafik kazaları sonucunda doğan hak ve mağduriyetinizi profesyonel ekibi ve Hukuk Danışmanları ile  2 ay gibi kısa bir sürede gideriyor diyen Şirket ortaklarından Gurbet Dursun, ise “Ülkemizde birçok insan çeşitli konularda sigortacılık hizmetlerinden faydalanmış, fakat sigorta kapsamında olan haklarını tam olarak bilmedikleri için mağdur duruma düşmüşlerdir. Birçok kişi, kurum ve kuruluş yaptırmış olduğu sigortanın kapsamı konusunda detaylı bir bilgiye sahip değildir. Sigorta yaptırmak kesinlikle iyidir, tabii ki sahip olduğunuz haklarınızı biliyor ve haklarınıza sahip çıkabiliyorsanız.”diyor.



Eğer sizde Trafik Mağduru iseniz ve sorununuzu çözmeyi istiyorsanız, 0216 383 51 51 numaralı telefondan Lider Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim