İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 29 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından ilçe belediye başkanlarına yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Başkan Topbaş bu kez Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a ‘tebrik’ ziyaretinde bulundu.

 

29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında yerel yönetimler bazında bir ilki gerçekleştirerek İstanbul’u üst üste ikinci kez yönetmeye hak kazanan ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Kadir Topbaş, sandıkta rakiplerine fark atan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Belediye binası girişinde Başkan Murat Aydın ve Belediye Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Topbaş, daha sonra beraberindekilerle birlikte başkanlık makamına geçti. Yerel seçimlerden sonra İstanbul’daki bütün ilçeleri tek tek ziyaret ettiğini belirten Topbaş, Zeytinburnu’nda seçimi büyük bir oy farkıyla kazanan Aydın’ı tebrik ederek kutladı. Başkan Aydın’a günün anısına  porselen tabak hediye eden Başkan Topbaş, daha sonra Şeref Defteri’ne; "3. kez Zeytinburnu Belediye Başkanı seçilen Sayın Murat Aydın’ı tebrik ediyorum, kutluyorum. Gösterdiği başarılı belediyecilik örneği ile Zeytinburnu halkının gönlünde taht kuran Sayın Murat Aydın’ın yeni dönemde de Büyükşehir ile uyum içinde başarılı bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum” diye yazdı.
Başkan Topbaş’a gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Aydın, Zeytinburnu’nda son 5 yılda Büyükşehir’in desteği ile 800 milyon TL’ye yakın bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sayın Topbaş’a Büyükşehir’in ilçemizde gerçekleştirdiği yatırımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de bu uyumlu çalışmamız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.
Girişte çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Topbaş, çocukların sevgi gösterisini karşılıksız bırakmadı. Başkan Topbaş, hatıra fotoğrafı çektirdiği küçük hayranlarına oyuncak hediye etti.

 

ZBB
Editör: TE Bilisim