Beykoz Belediyesi Amatör Tiyatro Topluluğu bünyesinde projelendirilen Tiyatro Atölyesi ile ilgili olarak 16 yaş üstü öğrencilerin kabul edildiği dersler başladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan atölyede tiyatro eğitmeni Göksel Arslan tarafından verilen derslerde oyunculuk, doğaçlama, sahne, ses açma, ritm, drama ve grup oyunlarına yönelik eğitici çalışmalar yer alıyor. Temel oyunculuk eğitiminin drama yöntemi kullanılarak verileceği faaliyetlerde, bir oyunun bütün aşamaları tüm katılımcılarla birlikte deneyimlenecek. Tiyatro Atölyesi’nde öğrencilerin kişisel yaratıcılık ve hayal güçlerini geliştirerek, oyunculuklarına sunacağı katkı ve estetiğin de artırılması hedefleniyor.

Haftada 3 gün, 10 saat ayda 40 saat olarak planlanan derslere katılan yetenekli oyuncular, sezonun sonunda hazırlandıkları tiyatro oyunuyla Beykozluların karşısında sahne alacak. Tiyatro Atölyesi’ni başarıyla tamamlayan, yeteneklerini keşfeden öğrencilere Belediyelerin Kültür Merkezlerinde oyunlarını sergileme imkânı sağlanabilecek. 
Editör: TE Bilisim