İstanbul trafiği bu sabah yine felç oldu. Sabah saatlerinde bir TIR Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönüne seyir halindeyken, Molla Gürani Viyadüğü üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybedip, koruma demirlerini aşıp, 20 metre yükseklikten aşağıya uçtu.

CESEDİ 1 SAATTE ANCAK ÇIKARILABİLDİ

Yağ yüklü TIR 3'e bölünürken sürücü Yasin Karadağ, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucunda, sürücü Yasin Karadağ'in cesedini çıkarıbildi.

Polislerde Karadağ'ın çalıştığı şirketi arayıp, ailesine haber vermeye çalıştı. Parçalanan tırdan hız ölçen takometre aletini söken polisler, kazanın nedenini araştırırken, sürücü Karadağ'ın cesedi Paşabahçe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

TRAFİK KOZYATAĞI'NA KADAR TIKANDI

Trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde yaşanan kaza yüzünden TEM otoyolu Asya-Avrupa geçişi Kozyatağı'na kadar tıkandı.

Yol açık olduğu halde, emniyet şeridinde bekleyen, polis ve itfaiye araçlarını görüp yavaşlayan sürücüler yüzünden trafik tıkandı. İtfaiye ve polisin kaza yerindeki çalışması devam ederken, trafikte ağır aksak ilerliyor.

Editör: TE Bilisim