Tesettür giyinmeyi tercih eden kadınları bu sezon hangi tesettür elbise modelleri bekliyor olacak aşağıdaki yazımızda inceleyebilirsiniz.

Tesettür Elbiselerde Fırfır Modası

Bu sezon kreasyonlarda en çok yer verilen modeller arasında fırfır detaylı elbiseleri sayabiliriz. Hem vintage havası estiren hem de renkleriyle adeta göz kamaştıran elbise modelleri kadınların şıklığını yansıtacak diyebiliriz. Fırfır detaylı elbiselerde kadife kumaşlarla tasarlanan modeller bu sezon oldukça dikkat çekmektedir. Spor ayakkabılarla ve botlarla giyeceğiniz fırfır tesettür elbise modelleriyle farklı bir tarz yakalayabilirsiniz.

Tesettür Elbiselerde Tül Modası

Bu sezon dikkat çeken bir diğer detay da tül modası diyebiliriz. Neredeyse her kıyafet koleksiyonunda karşımıza çıkan tül detaylı modeller arasında elbiseler de kendine yer bulmaktadır. Elbiselerde daha çok etek kısmında kullanılan tül kumaşlar, elbiseye farklı tarz katmaktadır. Günlük yaşamın yanı sıra gece özel bir davette de çok rahat bir şekilde giyilebilecek modeller arasında yer almaktadır.

Tesettür Elbiselerde Anvelop Modası

Anvelop kesim modası uzun süredir moda sektöründe yer almaya devam etmektedir. Bu modelin elbiselere çok yakıştığını söyleyebiliriz. Özellikle topuklu ayakkabı veya botlarla çok şık bir tarz yakalamak mümkün diyebiliriz. Belden kuşak detayıyla da hareket kazandırılan anvelop tesettür elbise modellerini günlük yaşamda ve özellikle davetlerde giyebilirsiniz.

Tesettür Elbiselerde Pilise Modası

Markalarında koleksiyonlarında yer alan pilise detaylı kıyafetler son iki yıldır yerini korumaya devam etmektedir. Elbiselerde ve eteklerde dikkat çeken pilise detayı kıyafetlere farklı bir hava katmakta diyebiliriz. Elbise modellerinin kollarında ve etek kısımlarında kullanılan pilise detaylar, bu sezon da sonbaharda etkisini göstermeye devam etmektedir. Kadınların özellikle özel davetler için tercih edebilecekler modeller arasında sayabiliriz.

Tesettür Elbiselerde Dantel Modası

Geçmişten günümüze esinti olarak dantel tekrar geri döndü demek doğru olacaktır. Moda sektörünün her alanında kullanılan dantel modası, elbiselerde de göze çarpmaktadır. Artık sadece özel davetlerde değil günlük yaşamda sokak stilinde de dantel modası yer bulmaktadır. Tesettür elbiselerde şık duran dantelli modelleri bu sezon dolabınıza ekleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim