Teog tercih robotuna nasıl ulaşırım?

Temel eğitimden orta öğretime geçecek sekizinci sınıf öğrencileri için hayati önem taşıyan teog sınavında teog tercih robotu ile tercihlerini daha kolay yapabilmektedir. Adaylar tercih listelerini oluştururken bu tercih robotu sayesinde daha kolay ve pratik şekilde tercihlerini yapmış olurlar. İsterseniz e-okul sistemi üzerinden rahatlıkla teog tercih robotunu kullanarak tercihlerini daha sağlıklı şekilde oluşturabilirsiniz.

Teog tercihleri neye göre yapılmalıdır?

·        Teog tercihlerini yaparken teog tercih robotunu kullanarak, okul türleri, il, ilçe ve yüzdelik dilimlere göre listeleme yapabilirsiniz.

·        Bunun yanında yüzdelik dilimin daha altı ve üstündeki değerleri de listeleme imkanını bulabilirsiniz.

·        Ayrıca teog tercih robotu ile öğrenciler okulların yüzdelik dilimlerini, öğretim şeklini, türünü, yabancı dil ve pansiyon durumunu, kontenjanının olup olmadığını öğrenme imkanına sahip olurlar.

 

Teog tercih robotuna ulaşmak için tıkla

Teog tercih robotunu kullanmak tamamen öğrencinin kendi inisiyatifindedir. Tercih robotu öğrencilerin daha kolay ve pratik şekilde tercih yapmalarını kolaylaştıracak bir uygulamadır. Öğrenciler bu robotun verdiği tercih sıralamalarına uymak zorunda değildir. Sadece öğrencilerin daha kolay tercih yapmalarını sağlamaktadır.

 

 

 

Editör: TE Bilisim