Önce Kongrelerini yaptılar, sonra' da İnegöl Köfte ve Et Lokantasında yemek yediler

TEKSİF Genel başkanı Nazmi Irgat başta olmak üzere Yedikule Şubesinin 17.Olağan Kongresine katılan genel merkez yöneticileri, şube başkanları ve değişik kademedeki yöneticilerden oluşan yüzlerce kişi kongre bitiminde Zeytinburnu ilçesinin lezzet duraklarından birisi olan İnegöl Köfte ve Et Lokantasında öğle yemeği yediler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

TEKSİF Yedikule Şube Başkanı Hasan Güneş Şunları söyledi:

Güneş "Bugün Zeytinburnu 58 Bulvar Caddesinde bulunan Saray düğün salonunda kongremizi yaptık. Bir çok yakın vilayette gelen sendika yöneticimiz, üyelerimiz, ve delegelerimizden oluşan yüzlerce arkadaşımız ile beraber 17.Olağan kongremizi başarılı bir şekilde yaptık".

Başkan Hasan Güneş : İnegöl Köfte ve Et Lokantasının Lezzeti ve hizmeti harika

"Kongre sonrası katılımcılarımıza İnegöl Köfte ve Et Lokantasında yemek ikramında bulunduk. Köftesinin lezzeti, kalitesi ve hizmetleri çok güzel. Yüzlerce kişi aynı anda gelmemize rağmen hiç bir aksaklık yaşamadan hizmet sunmaları bizleri mutlu etti. Başta mekanın sahibi Bilal Yıldız olmak üzere ahçılarına, garsonlarına ve diğer çalışanlarına sizin aracılığınız ile teşekkür ederim" dedi.

TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat Kongremiz de Köfte'de çok güzeldi dedi

Sendikasının Yedikule Şubesi'nin 17.Olağan Kongresine katılan Genel başkan Nazmi Irgat İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner' in sorularına cevap verdi. "Öncelikle şube kongremizin camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Tabi işçimizin de işverenimizin de sorunları az değil.

Bizler Sendika olarak ülkemiz şartları dahilinde üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak için elimizden geldiği kadar çaba sarf ediyoruz. Aynı zamanda asgari ücreti belirleme komisyonunda işçi temsilcisi olarak üyeyim.

2018 yılı asgari ücretinde yaşanabilir bir miktar olması için çalışıyoruz. Bugün burada yaptığımız kongremizin sendikamız, camiamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.

İnegöl Köfte-Et Lokantasının Köftesi ve hizmetleri harika

TEKSİF Genel başkanı Nazmi Irgat sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bizim sendika da artık bir gelenek oldu. Yaptığımız kongrelerden sonra katılımcılarımıza ve delegelerimize yemek ikramında bulunuyoruz. Köftesi ve yemekleri lezziz olan İnegöl Köfte ve Et Lokantasında da yıllardır yemek yeriz. Kalitesi, lezzetli, servisi ve hizmetlerinden de çok memnunuz. Başta işletmenin sahibi Bilal Yıldız olmak üzere bize hizmet eden ahçılarına, garsonlarına çok teşekkür ederim" dedi.

Önceden yaptığı hazırlık ile aynı anda yüzlerce kişiye eksiksiz bir hizmet veren İnegöl Köfte Et ve Lokantası TEKSİF sendikası Yedikule Şubesi delegelerinden ve Sendika genel merkez ve şube başkanlarından tam not alarak toplu hizmetlerde de farkını ortaya koymuş oldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim