Yenikapı’dan feribot ile Yalova sadece 1.Saat 15 Dakika;

İstanbul’da yaşayan tatilcilere yeni bir mekanı tanıtmak isteriz. Fazla vaktiniz yok ve uzun yolculukları sevmiyorsanız bahçesinde Osmanlı devletinden kalan çınar ağaçlarının olduğu TİGEM arazisi üzerinde inşa edilen RİZOM tatil köyünü alternatifleriniz arasına alabilirsiniz.
Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber

Günlük değişmekle birlikte aracınız için yaklaşık 90 TL ödüyorsunuz Sürücüye bedel alınmıyor diğer yolcular içinde küçük bir bedel ödeyerek İstanbul’dan Yalova’ya gitmek mümkün.

Bay bayan havuzları ayrı ve bayan havuzunda güvenlik had safhada

6 yaşından büyük Erkek çocuklarının bayan havuzuna girmesi bile yasak. Bayan misafirlerin havuzda rahat hareket edebilmeleri için cep telefonu içeri alınmıyor. 4 Bayan havuzu yanında 2 tane de erkek havuzu mevcut. Sauna,Hamam,Buhar odası ve bir tatil köyünde olması gereken bir çok şey burada var. Yağan yağmur’dan dolayı denizin kenarında biriken yosunlardan dolayı son bir haftadır denize girilemiyor.
 
Kendi Web Sitesinde RİZOM hakkında bilgi
RİZOM Tatil Köyü 35.000 metrekare alan üzerine kurulu olup, tesiste 159 adet oda mevcuttur. Konum olarak Yalova TİGEM Arazileri İçi Kamplar Bölgesi 'n dedir. Yalova merkeze 4 km, Bursa 'ya 70 km, İstanbul 'a 100 km, Sabiha Gökçen Havaalanı 'na 85 km mesafede bulunmaktadır. Yenikapı Vapur iskelesinden tesise bir buçuk saten daha az sürede ulaşmak mümkün.
İkizler Organizasyon Aşkın ve Taşkın kardeşler  çocuklara ve ebeveynlere mutlu anlar yaşatıyor
İkizler Organizasyon’dan Aşkın ve Taşkın kardeşlerin akşam yemeğinden hemen sonra açık havada çocuklara yönelik yaptıkları animasyon gösterileri ile çocukların ve ebeveynlerinin keyifli anlar yaşamasına katkı sunmaları tatile ayrı bir renk kattı.Bir çok ebeveyn Aşkın ve Taşkın  kardeşler ile fotoğraf çekmek için birbirleri ile yarışması görülmeye değerdi.
İkizler Orgaznisayon iletişim
Aşkın ve Taşkın Kardeşler 
Gsm.No: 0543-303 12 46

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 
Editör: TE Bilisim