Her yaştan mahalle sakinini aynı sofrada buluşturan sokak iftarı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşirken, dünyada zulüm gören Müslümanlar için dualar edildi.

İftar yemeği öncesi mahalle esnafını ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan esnafa hayırlı Ramazanlar diledi. Esnafla sohbet eden Başkan Kılıç vatandaşların gündeme ilişkin görüşlerini değerlendirdi.
Esnaf ziyaretinin ardından iftar alanına gelen Başkan Kılıç masaları tek tek dolaşarak vatandaşları selamladı. Mahalle sakinlerinin isteği üzerine hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Kılıç, alanda bulunan çocuklarla sohbet etti.
Ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığını ifade eden Başkan Kılıç,“ Aynı apartmanda ya da aynı sokakta oturup birbirini yeterince göremeyen insanlar iftar sofralarında bir araya gelerek kaynaşıyorlar. Ramazan, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birlik olmanın ayıdır” şeklinden konuşarak, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarımıza ve Ramazan Etkinliklerimize komşularımızın ilgisi bizleri çok sevindiriyor” dedi.

Kağıthaneliler okunan ezanın ardından hep birlikte edilen dualarla oruçlarını açtı. Talatpaşa Mahallesi iftarının ardından Hasbahçe’de düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan mahalle sakinleri geç saatlere kadar eğlendi.
 
Editör: TE Bilisim