Taksim'de meydana gelen kazada arkada oturan Alev Eşiyok ise savrularak, yola düşüp yaralandı.

Kaza, yeni yapılan Taksim altgeçidin de saat 18.30 sıralarında meydana geldi. 34 DCP 88 plakalı motosiklet sürücüsü Oğuzhan Küçükbövelek (24), Şişli istikametinden Tarlabaşı yönüne giderken Taksim altgeçidinde virajı alamayarak, beton duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkada oturan kız arkadaşı Alev Eşiyok (26), yola savruldu. Kazada boynu kırılarak ağır yaralanan Oğuzhan Küçükbövelek, kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Motosikletten düşerek, karşı kaldırıma savrulan Alev Eşiyok'un yardımına ilk olarak durakta otobüs bekleyen vatandaşlar koştu. Vatandaşlar, ayaklarının kırıldığı öğrenilen Eşiyok'un elini tutarak, moral verdi. Ambulansın gelmesiyle ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı görerek, yardım eden bir vatandaş "Tünelin içinden hızlı bir şekilde geldi. Bariyerlere vurunca savruldular. Her ikisinin de kaskı vardı. Biz trafiği durdurarak, ambulansı aradık. Hemen ambulans geldi" dedi.

Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.(dha) 
Editör: TE Bilisim