İstanbul’da özel bir şirkette çalışan 29 yaşındaki K.Ö. adlı kadın, iş çıkışı Levent’teki bir duraktan çağırdığı taksiye bindi. Bir süre sonra sürücü M.M. (30) ile genç kadın sohbete başladı. K.Ö.’nün “sempatik ve konuşkan” diye tarif ettiği taksici, otomobilden ineceği sırada genç kadından cep telefonu numarasını istedi. M.M. daha sonra K.Ö.’ye sık sık iltifat dolu cep telefonu mesajları gönderdi.

Ardından da arayarak K.Ö.’yü yemeğe davet etti. Genç kadının teklifi kabul etmesi üzerine ikili Beyoğlu’nda bir restoranda akşam yemeğinde buluştu. Sohbet edip içki içen ikili, saat 23.30 sıralarında mekândan ayrıldı. Bu sırada M.M. telefonla taksi çağırdı. K.Ö. gelen taksiye bindiği anda M.M.’nin saldırısına uğradı. Taksinin arka koltuğunda, diğer taksicinin gözü önünde K.Ö.’ye saldıran M.M., aracı Göktürk’teki bir ormanlık alana götürdü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Burada “Seninle sevişmek istiyorum” diyen taksici M.M., K.Ö.’ye 45 dakika boyunca tecavüz etti; sonra da Okmeydanı’ndaki evinin önüne bıraktı. K.Ö. sabah jandarma karakoluna giderek şikâyetçi oldu. İfadesi alınan K.Ö., doktor raporu için hastaneye sevk edildi. Jandarma, tecavüzün yaşandığı ormanlık alanda, K.Ö.’ye ait olduğu belirlenen bir sigara paketi ile bazı özel eşyalar buldu. Evli ve 1 çocuk babası M.M. ise takside yakalandı. “Kendi isteğiyle ilişkiye girdi” diyen M.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: TE Bilisim