Sümer Mahalle başkanı Recai Memiş ve mahalle yönetimi yaptıkları danışma meclisinde kurucu mahalle başkanı Hüseyin Çetiner ve daha sonra gelen Mahalle başkanlarını davet ederek bir ahde vefa örneği sergilediler. İlçe başkan yardıcıları Ahmet Kaya,Mustafa Yalçınkaya,Akın Aydın,Hasan Memiş'in yanı sıra kadın kolları başkanı Ayşe Budak,Gençlik kolları başkanı Av.Necmettin Barman'ın yanı sıra çok sayıda partili Sümer Mahalle danışma meclisi toplantısına katıldı.

Açılış konuşması mahalle başkanı Recai Memiş’ten
Nuripaşa mahallesi Özmekan düğün salonunda yapılan danışma meclisinde açılış konuşmasını Ak Parti Sümer Mahalle başkanı Recai Memiş yaptı. Memiş konuşmasında şunları söyledi ”İlçe başkanı Bahattin Ünver,ilçe başkan yardımcılarını ve eski Mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyelerini selamlayan Recai Memiş mahallesi hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Mahalle başkanının konuşmasından sonra sahneye gelen ilçe başkanı Bahattin Ünver tarihe tanıklık edecek muhteşem bir konuşma yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi

Ünver tarihe tanıklık eden muhteşem ve ufuk açıcı bir konuşma yaptı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı iş adamı Bahattin Ünver partisinin Sümer mahalle başkanlığınca düzenlenen mahalle danışma meclisinde yaptığı konuşma ile tarihe not düşülecek bir konuşma yaptı.
İşte Ünver’in yaptığı konuşmanın ana başlıkları
Değerli arkadaşlar bugün burada 13 Mahallemizin sonuncusunun danışma meclisini yapıyoruz. Bizim tüm mahallerimizde yaptığımız danışma Meclislerini diğer partilerin ilçe teşkilatları yapamaz. Burada bütün mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ederim. Müsaade edersiniz kısa ve özlü bir şekilde ilçe,ülke ve dünya gündemi ile alakalı sizlere biraz bilgi vermek isterim.

Bir oyun ne önemi var demeyin. Bakınız Sinop’u bir oy ile kazandık,Yalova’yı da bir oy ile kaybettik. İşte size bir oyun ne kadar önemli olduğuna en güzel örnek bu iki seçimdir diye düşünüyorum. Sizin Sümer mahallesinde yapacağınız çalışmanın Somali’de,Suriye’de, Arakan’da,Myanmar’da Budistlerin diri diri yaktığı Müslüman kardeşlerimiz ile çok yakından ilgisi vardır. Biz genel başkanımızı,başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde meclis’e ve cumhurbaşkanlığı sarayına taşırsak onlarda halkın oylarından aldığı güç ile Birleşmiş Milletlerin 5 daimi üyesi (ÇİN,Amrika,İngiltere,Fransa ve Rusya) nin güçlüden yana olan tavrına dünya 5 den daha büyüktür diyen bir dünya liderine güç vermiş olacaksınız.

Bizim yaptığımız kuru kavga ve cihangirlik sevdası değildir…

Bahattin Ünver Telsiz mahallesinden Ak Nuripasa Zeytinburnu' nun 2.en büyük mahallesi olan Sümer’de yaptığı konuşma da son yıllarda ve özellikle aylarda Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlar ile alakalı partisinin Sümer mahalle teşkilatını ilk ağızdan bilgi sahibi yaptı. İlçe başkanı Ünver’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Ak Parti Kurucu Sümer Mahalle başkanı Hüseyin Çetiner’de söz alarak konuştu

Yayın grubumuzun kurucusu ve imtiyaz sahibi olan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner şunları söyledi.”Bugün evime misafir gelecekti. Mahalle başkanı Recai Memiş kurucu mahalle başkanı sıfatım ile danışma meclislerine katılmamı talep ettikten sonra misafirim ile randevumu başka bir zamana erteleyerek ahde vefa örneği sergileyen Mahalle başkanının nazik davetine icabet ettim. Değerli arkadaşlar ben mahalle başkanı olduğum zaman Recep Tayyip Erdoğan için o atık muhtar bile olamaz diyenler var idiyse de be n ve arkadaşlarım adımız gibi Erdoğan’ın bir gün cumhurbaşkanı olacağını çok iyi biliyorduk.

Çünkü Erdoğan halk odaklı çalıştı ve halk da onu hep bağrına bastı. İnsanın olduğu yerde elbette eksikler olacaktır. Hz.Adem peygamber ve ilk insan olduğu halde kendi evlatları olan Kabil ile Habil arasında yaptığı taksimata razı olmayan kabil kardeşi Habil’in katili oluyor. O zaman dünya nüfusu yaklaşık olarak sadece 40 kişidir. El bette Ak partimin hataları ve eksikler vardır. Ama 13 yılda bir çok konuda ülkenin önünü açacak çalışmalar yaptı. Benim yanımda çalışan Vanlı elemanım eskiden 24 saat otobüs ile memleketine gidiyordu.

Son Yıllarda uçak ile gidiyor.Neden uçak dedim hem daha kısa sürede memlekete varıyorum dedi hem de önceden alırsak uçak bileti otobüsten daha ucuz dedi. Eskiden Uçağa binmek bir statü idi ve sadece varlıklı kişiler binerdi. Bugün ise herkes binebiliyor.Ayrıca işlerim gereği çok yurt dışına gidip gelirim. Eskiden Türkiye dediğiniz zaman yabancıların aklında beyninde bir şey çağrıştırmıyor iken bugün bir çok ülkenin vatandaşı bir şekilde ülkemizi bilir oldular.

Bahattin başkanı baştan sona dinledim. Konuştukları o kadar önemli ki hepsine aynen katılıyorum. Eski bir mahalle başkanı olarak bizi unutmayıp buraya davet eden herkese teşekkür ederim diyen Çetiner’in sözleri güçlü bir alkış aldı.
Ünver, Kapanış konulmasında Çetiner’e özel teşekkür etti.

Danışma meclisinde sorulan sorulara cevap veren ilçe başkanı Bahahtin Ünver gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner içinde şunları söyledi “Benim kızım ve Hüseyin kardeşimin kızı aynı sınıfta idi kendisi ile yılladır tanışıyorum. Partimiz ilk kurulduğu zaman kurucu Sümer Mahalle başkanlığı yaptı. Daha sonra ilçe yönetim kurulu üyesi ve içe başkan yardımcısı oldu. İl teşkilat komisyonu üyesi ve Beylikdüzü’nden sorumlu il koordinatörü oldu. 2009 da Başakşehir’de belediye başkan aday adayı oldu. 2008 yılında da deri ürünleri üretim ve ihracat işine ek olarak Medya sektörüne giriş yaptı. Kendisi girişken ve başarılı bir kardeşimdir. Kendisine başarılar dilerim” dedi.
Danışma meclisi konuşmalarını dilemek için www.istanbultimes.tv ve You Tube Sayfalarımızı tıklayınız.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim