Hızlı kilo alımı ve verimi sonrasında vücutta çatlaklar meydana gelmektedir. Bu çatlak görünümünden kurtulmanın çeşitli yolları bulunmaktadır. Günümüzde en çok tercih edilen yöntemlerden olan ile her çatlağın üzerinde ayrı çalışma yapılmaktadır. Bu yöntemle çatlak dokularındaki kolejen dokuların daha sıkı ve güçlü durması için tedavi uygulanır. Çatlakların bulunduğu dokuların üzerinde onarım işlemi yapılmaktadır. Böylelikle daha sıkı ve düzgün bir görünüm sağlanır. Toplam 3 seans ile pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Striort çatlak tedavisinde deri üzerindeki sorunlu alanlar tamamen ortadan kaybolmaktadır. Düzenli seans sonucunda etkisi kısa süre içerisinde belli olacaktır. Seans aralıkları çoğunlukla ayda 1 olarak düzenlenmektedir.

İşlem süresi kişiye göre değişebilir fakat ortalama 2 ila 3 saat arasında sürmektedir. Bu çatlak tedavisi ile cildinizde herhangi bir yara ya da leke oluşmaz. Seans sonrasında günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Striort çatlak tedavisi ile ilk seanstan yarı yarıya etki görülmektedir.

Yanak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Yanak dolgusunun farklı teknikleri bulunmaktadır. Bunlardan bazıları cerrahi işlem gerektiren bazıları cerrahi işleme gerek duyulmayan tekniklerdir. Günümüzde en çok tercih edilen yanak dolgusu işlemi iğne enjeksiyonu ile yapılmaktadır. Oldukça hızlı ve çabuk sonuç alınan bir işlemdir. Herhangi bir cerrahi işleme gerek duyulmadan acısız yapılmaktadır. işlemi genellikle 15 ila 20 dakika sürmektedir. Her cilt tipine ayrı enjeksiyon işlemi yapılmaktadır.

Yanak dolgusu işleminde yanak dolgusu yapılacak yer kaldırılır ve sıkılaştırılır. Ardından dolgu yapılacak yer belirlenerek enjeksiyon yapılır. Bu işlemin temel amacı yüz hatlarını ön plana çıkarmak ve cildin daha canlı görünmesini sağlamaktır.

Ameliyatsız Yüz Germe İşlemi

Ameliyatsız çeşitli yüz germe işlemleri bulunmaktadır. Cilde, Somon DNA, Hyaluronik asit aşısı, PRP, Mezolift gibi uygulamalar yapılmaktadır. Bu işlemleri acısız kolay uygulanan işlemlerdir.

Cildin ihtiyaç duyduğu yerler belirlenerek bu yerlere noktalar halinde enjeksiyon yapılır. Bu işlemler cildin onarılmasını ve sorunlu yerlerin ortadan kalkmasını sağlar. Yüzü gererek cilde olduğundan daha genç ve canlı bir görünüm kazandırır. Ameliyatsız yüz germe işlemleri tek seans olup 6 ila 12 aylık dayanma süresi bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim