GAZETECİLER.COM-Mustafa Karaalioğlu'nun sağ kolu, İDO'lardaki 24 ve Star'daki 100 temel eser gibi büyük projelerde imzası olan İcra Kurulu Başkan Vekili Levent Gültekin sürpriz bir kararla grupla yollarını ayırdı. Medyaradar.com'un haberi medya gündemine bomba gibi düştü.

Levent Gültekin, gruptaki görevine Mustafa Karaalioğlu ile birlikte başlamıştı. Grup içerisinde en çok sevilen yönetici olarak bilinen Gültekin'in istifası, güç kaybı olarak yorumlandı. Şimdi herkes Karaalioğlu ile Gültekin'in neden yollarının neden ayrıldığını merak ediyor.

Telefonla ulaştığımız Mustafa Karaalioğlu, "toplantıdayım" diyerek açıklama yapmaktan kaçınırken, Levent Gültekin ise, "Yaklaşık üç dört aydır böyle bir niyetim vardı. Yeni patronun geçiş sürecini bekledim. Yurtdışı planlarım var bunları gerçekleştirmek üzere ayrıldım" dedi.

Levent Gültekin GAZETECILER.COM'un ısrarlı soruları üzerine, şimdilik daha fazla açıklama yapmayacağını belirtti. Gültekin, yapılması gereken bir açıklama olursa, sadece GAZETECILER.COM'a konuşacağını kaydetti.

Editör: TE Bilisim