Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ferdi Amatör Spor Kulüplerine verdiği destekten dolayı ödüle layık görülerek plaketini yetkililerden aldı.


Takım Sporları dışında bireysel olarak yapılan ve yaklaşık 52 spor branşını kapsayan organizasyonda Türkiye, Avrupa, Dünya Şampiyonalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

 
Federasyon, Türkiye çapında faaliyetlerini devam ettiriyor. Geleneksel hale getirilen bu müsabakalara destek veren kurum ve kuruluşlara da düzenlenen bir törenle her yıl ödülleri veriliyor.


Bu yıl 2.si düzenlenen Ödül Töreni, Küçükçekmece Belediyesinde yapıldı. Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Ömer Tüfekçi ile birlikte katıldı. Programda ev sahibi olarak Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Ferdi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Koca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da hazır bulundular.


Ferdi Amatör Spor Kulüplerine destek veren Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki idareciler, Türk Sporuna yaptıkları katkılarından dolayı, Küçükçekmece’de düzenlenen bir törenle ödüllendirildiler.


Türkiye çapında faaliyet gösteren “Ferdi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu”, Yerel Yönetimler bazında, spor ve sporculara verilen yardım ve desteklerden dolayı bir derecelendirme yaparak, düzenlenen programda törenle Belediye Başkanlarına, Hakemlere Antrenörlere, Kulüplere ve Sporculara ödüllerini verdi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’deki ilçeler arasında 1. Olarak ödülünü aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de İller arasındaki sıralamada Birinciliğe layık görüldü. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da bir sporsever olarak ödüle layık görüldü.


Bir program dâhilinde düzenlenen Ödül Töreninde Yerel Yönetimlerle birlikte Antrenörler, Hakemler, Sporcular ve Spor kulüpleri de tespit edilen derecelendirme ile ödüllerini aldılar.


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinden bu yana her zaman spor ve sporcuların yanında olduklarını ve desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini dile getirerek, spor alanında Kağıthane’de çok büyük adımlar atıldığını ifade etti. Başkan Fazlı Kılıç, “Başbakanımızın ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın her konuda bize verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diyerek, sporculara ve Federasyona başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim