Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanlığı’na Recep Uğur seçildi 

SP’de “Uğur”lu dönem başladı 

 
Son dönemlerde gerek Saadet Partisi genel başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un gerekse de İstanbul İl başkanı Erol Erdoğan’ın yaptığı olumlu ve yol gösterici muhalefet anlayışı ili ilgi odağı olan SP.nin yükselişi hızlı bir şekilde devam ediyor.

İstanbul ilçe kongreleri ile yenilenen Saadet teşkilatları taze bir ekiple Milli görüşü yeniden iktidar yapmanın gayret ve inancı içine girmiş durumda .

İstanbul Times Haber Merkezi

MİLLİ görüş’ün yılmaz savucularından birisi olan Saadet Partisi Şişli İlçe başkanı İşadamı Recep Uğur ve ekibi başta olmak üzere SP.İstanbul il ve ilçe teşkilatları tamamen iktidar olmak için hedefe odaklanmış durumdalar.

SP.de “Uğur”lu dönem başladı

Son dönemde yaptığı olumlu ve katılımcı muhalefet anlayışı ile “İstemezük” anlayışını benimsemediklerini ifade eden İl başkanı Erol Erdoğan biz ülkemizin geleceği için doğru ve adil bulduğumuz görüşlerimizi her platformda seslendireceğiz diyen il başkanı Erdoğan’ın yapıcı siyasi yaklaşımı ilçe teşkilatlarına da sirayet etmiş durumda.

Saadet Partisi tüm İstanbul İlçe teşkilatları bu dönem  SP.nin Türkiye Büyük Millet Meclisine gireceklerine kesin olarak inanmış durumdalar.İstanbul Times Gazetesi olarak Yaptığımız alan çalışmalarında diğer siyasi partilerin bile gıpta ile baktıkları Saadet’teki samimi çalışmalar meyvesini vereceğe benziyor.

Kararlı,İnançlı ve samimi çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplayan Saadet Partisi Şişli İlçe başkanlığına seçilen İşadamı Recep Uğur yaptığı konuşma ‘da biz Milli Görüş camiası olarak inandığımız dava uğruna hiçbir menfaat ve karşılık beklemeden yolumuz’a devam edeceğiz diyerek dava arkadaşlarına şunları söyledi;

 Recep Uğur: “Bu davada ayak veya baş olmak önemli değil 

Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanlığı’nın 4.Olağan Genel Kurulu’nda, Recep Uğur İlçe Başkanlığı’na seçildi. Uğur, kongrede yaptığı konuşmada, “Bu davada ayak veya baş olmak önemli değil, önemli olan bu davaya sağladığımız katkıdır” dedi.

SP Şişli İlçe Başkanlığı  4.Olağan Kongresi Flora Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. SP’li bayanların düzenlediği kermesin de yer aldığı kongrede konuşan eski Başkan Abdulvahit Bayrakçı, partilerinin, insanlığın vicdanının sesi olan İslam medeniyetinin, kurutulmak istenen köklerine can suyu olacak yegane yerli hareket olduğunu söyledi. Bayrakçı, “Sesimizin ulaşacağı herkesle, mesajımızın ulaştığı her adresle kalıcı ve büyük hedefler için, gönül ve zihin hedeflerimiz vardır” dedi. Son dönemde ilçede görevlendirilen Recep Uğur ve arkadaşlarının katılımıyla Şişli’nin yeni bir ivme kazandığına dikkat çeken Bayrakçı, sağlık sorunu ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevini bıraktığını açıkladı.

İstanbul eski milletvekili Mukadder Başeğmez de, zamanında Şişli için çok çalıştıklarını ve başarılı olduklarını söyledi. Şimdilerde iktidarda olmadıkları için garip, yetim gibi durduklarını vurgulayan Başeğmez, “İktidara sonsuza kadar gelinmiyor. Dolayısıyla çok çalışacağız ve ülkenin anahtarını her an elimize alacakmış gibi hazırlıklı olacağız” diye konuştu. AK Parti’nin arabasının aşağıya doğru gitmeye başladığını savunan Başeğmez, buna sevinmeyeceklerini ancak üzülmeyeceklerini de belirterek, “Çünkü AK Parti iktidardan düşerse iktidara biz geleceğiz” dedi. 

AYAK VEYA BAŞ OLMAK

Başkan Adayı Recep Uğur ise kongrelerin; çalışmalara hız verme, daha iyi hizmetler ve yeni insanları kazanmak için yapılan faaliyetler olduğunu söyledi. Milli Görüş ruhunu taşıyan herkesin, bu davada “ayak” veya “baş” olmanın önemli olmadığını bilmesini isteyen Recep Uğur, şöyle devam etti:

“Önemli olan, bu davaya sağladığımız katkıdır. Milli Görüş Hareketi, sadece siyasi bir hareket değil aynı zamanda bir inanç hareketidir ve kendisini milletin efendisi zanneden egemenlere karşı milletin bizzat kendisini temsil eden sosyolojik bir harekettir.

Çünkü; Milli Görüş, evrensel bir medeniyet, evrensel bir insanlık projesidir. İşte bu kongreler, bu evrensel anlayışla hizmet edecek kadroları belirlemek için yapılmaktadır. Yeni bir dünya hayali için çalışacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Türkiye’nin ve dünyanın bütün mazlum insanları için şimdi ‘Saadet’ diyoruz.” 

TEK LİSTE

Konuşmalardan sonra tek liste ile gidilen seçimde Recep Uğur Şişli İlçe Başkanlığı’na seçildi. Ahmet Tecer, Ali Demir, Abdullah Fidan, Bahattin Aktaş, Cemal Şahin, Cevdet Ergül, Gürsel Güzeller, Engin Yılmaz, Mehmet Ayvaz, Murat Fidan, Mehmet Erduan, Muharrem Dinç, Kadri Eres ve Yaşar Coşkun ise Yönetim Kurulu üyeliklerini getirildi.

Bu arada, Ahmet Ece-Gül Esin ikilisi de, katılımcılara mini bir konser verdi.

 

Editör: TE Bilisim