İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un eşsiz manzarası eşliğinde nezih, ferah ve sıcak bir aile ortamında hizmet veren 15 ayrı Sosyal Tesis'te Büyükşehir güvencesiyle hizmet sunuyor. Nezih mekanlarda İstanbullulara daha ekonomik ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla işlettiği sosyal tesisler, çevre düzenlemeleriyle de vatandaşlara huzur veriyor. Şehir içinde günlük rutin işlerini yürütürken yeşille mavinin bütünleştiği Sosyal Tesisler’de dinlenme imkanı bulan İstanbullular, sunulan kaliteli hizmetten ve gösterilen ilgiden de oldukça memnun oluyorlar.

Florya Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkürlerini sunan Aysel Baş isimli vatandaş, tesislerde gördüğü ilgi sevgi şefkatin kendisine hayat verdiğini ve gösterilen alakayla ruhen ve bedenen sağlığına kavuştuğunu söyledi. “Bundan 5-6 yıl önce büyük bir depresyon yaşadım ve uzman bir psikiyatrist olan kızım bana ilaçlı tedavi uyguladı. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bugün bu tesis sayesinde ruhen ve bedenen kendimi çok iyi hissediyorum. Hiç ilaç almadan yasıyorum. Belediyemizin bu nadide tesisi sayesinde sağlıklı sıhhatli bir biçimde dimdik ayaktayım. Ömrüm boyunca Başkanımıza ve ekibine sonsuz dua edeceğim. İstanbul halkı adına Büyükşehir Belediyemizin başarılarının devamını temenni ediyorum” diyen Aysel Baş, Başkan Topbaş’a teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şehir genelinde bulunan 15 sosyal tesisi özellikle yaz aylarında ve hafta sonları vatandaşların uğrak yeri haline geliyor. Yaz aylarının başlaması ile birlikte vatandaşlar hafta sonu tatillerinde dinlenmek için sosyal tesis ve piknik alanlarına akın ediyor. İstanbulluların uğrak yeri haline gelen Sosyal Tesisler’den her yıl 8 milyon civarında vatandaş hizmet alıyor. Sosyal tesislerin kaliteli hizmet ve ucuz fiyat politikasının yanı sıra, deniz kenarında ve orman içinde bulunması da bu alanlara olan ilgiyi arttırıyor. Tesislerde düğün gibi çeşitli organizasyonlar yapılabilirken, çevresindeki alanlar da yürüyüş ve çok çeşitli spor aktiviteleri için imkan sunuyor.

Editör: TE Bilisim